Închide meniul

Sebastien Haller, prima reacție după anunțul că are cancer. Mesajul emoționant al atacantului Borussiei Dortmund

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 iulie 2022, 14:09

Sebastien Haller, prima reacție după anunțul că are cancer. Mesajul emoționant al atacantului Borussiei Dortmund

Sebastien Haller suferă de cancer

Sebastien Haller a transmis prima reacție după ce clubul său, Borussia Dormund, a anunțat că suferă de cancer la testicule.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sebastian Haller a anunțat că va reveni mai puternic şi a mulţumit fanilor pentru mesajele de susţinere după ce s-a anunţat că suferă de cancer la testicule.

Sebastien Haller, prima reacție după anunțul că are cancer

„Vreau să vă mulţumesc din suflet pentru toate aceste mesaje calde primite, am fost foarte emoţionat să văd aceste reacţii frumoase şi chiar simt că nu merit atât de multe”, a reacţionat atacatorul ivorian pe reţelele sociale.

Sebastien Haller are cancer

Într-un comunicat oficial, Dortmund a precizat că jucătorul de 28 de ani s-a plâns pentru prima dată că se simte rău la antrenamentul desfășurat luni. Tumora a fost găsită în timpul unui examen medical, Haller revenind în Germania pentru a fi supus unor teste suplimentare.

Reclamă

„A fost un șoc pentru Sebastien Haller și pentru toți ceilalți. Întreaga familie BVB speră ca Sébastien să-și revină cât mai curând posibil și să-l putem îmbrățișa din nou în curând. Vom face tot ce ne stă în putere pentru a ne asigura că primește cel mai bun tratament posibil”, a declarat directorul sportiv al lui Dortmund, Sebastian Kehl.

Sebastien Haller s-a transferat la Borussia Dortmund la începutul acestei luni, de la Ajax, în schimbul a 31 de milioane de euro. Vicecampioana Germaniei l-a adus ca să facă uitată plecarea lui Erling Haaland la Manchester City.

În stagiunea precedentă, Sebastien Haller a înscris 34 de goluri pentru Ajax, dintre care 11 au venit în UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Sebastien Haller

Născut în Franța, la Ris-Orangis, Haller a jucat la toate reprezentativele de juniori ale „Cocoșului Galic”, dar nu a apucat să debuteze la seniori. Sătul să mai aștepte momentul, atacantul a ales să joace pentru Coasta de Fildeș, țara de origine a mamei sale.

A început fotbalul la Vigeneux, dar s-a lansat în academica celor de la Auxerre. Cel mai bun sezon din carieră l-a făcut în 2018-2019, când a înscris 20 de goluri și a oferit 12 assist-uri în tricoul celor de la Eintracht Frankfurt.

S-a transferat în vara lui 2019 la West Ham United pentru 50 de milioane de euro, dar nu s-a adaptat în Premier League. În ianuarie 2021, Sebastian Haller a semnat cu Ajax, echipă unde și-a relansat cariera. Dortmund l-a luat în iulie 2022.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și