Închide meniul

Taximetristul care i-a înapoiat portofelul lui Manuel Neuer a avut parte de o surpriză negativă! Cum a putut să-l recompenseze portarul lui Bayern Munchen

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2022, 15:01

Reclamă
Taximetristul care i-a înapoiat portofelul lui Manuel Neuer a avut parte de o surpriză negativă! Cum a putut să-l recompenseze portarul lui Bayern Munchen

Manuel Neuer

Manuel Neuer/ Profimedia

Un taximetrist i-a înapoiat portofelul lui Manuel Neuer. Portarul german l-a pierdut în timpul cursei, iar şoferul a condus peste 120 de kilometri pentru a i-l înapoia starului de la Bayern Munchen. Drept recompensă, acesta a primit un tricou semnat de goalkeeper.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manuel Neuer este unul dintre cei mai importanţi portari din fotbalul internaţional. Germanul, ajuns la 36 de ani, a scris istorie la Bayern Munchen, şi a devenit campion mondial cu naţionala Germaniei.

Un taximetrist i-a înapoiat portofelul lui Manuel Neuer

Manuel Neuer şi-a uitat portofelul într-un taxi. Şoferul a observat acest fapt, şi a încercat să afle unde-l poate găsi pe portar. Astfel, taximetristul a condus peste 120 de kilometri, şi i-a înapoiat lui Neuer ceea ce a pierdut. Cursa parcursă de acesta ar fi costat, în mod normal, în jur de 400 de euro.

În schimbul gestului, şoferul de taxi a primit o cutie prin poştă, în care se afla un tricou de-al lui Manuel Neuer, semnat de goalkeeper. Taximetristul s-a enervat, aşteptările sale fiind mult mai mari, având în vedere efortul său de a-i returna portofelul internaţionalului german.

„Am găsit în mașină mulți bani cash, un card și permisul de conducere al lui Neuer. Cam la 10 zile după ce am înapoiat portofelul, o cutie a ajuns la mine acasă. Era doar un tricou acolo, nici măcar cu un bilet de mulțumire. Am patru copii, și-a bătut joc de mine. O dezamăgire cruntă”, a declarat taximetristul, pentru Bild.

Reclamă

Bayern Munchen a dat o super-lovitură și l-a transferat pe Matthijs de Ligt de la Juventus

Bayern Munchen l-a transferat pe Matthijs de Ligt de la Juventus. Anunțul a fost făcut de celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano, care a oferit și toate detaliile mutării.

Fundașul va pleca de la Juventus pentru 80 de milioane de euro, cu bonusuri incluse, iar cele două cluburi au ajuns la un acord duminică seară, după un weekend plin de negocieri.

De Ligt este al doilea fundaș important de care Juventus se desparte în această vară. Legendarul Giorgio Chiellini a plecat din Piemont la Los Angeles FC, la vârsta de 37 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

De Ligt se înțelesese deja cu bavarezii pentru un contract valabil până în 2027. Fundașul de 22 de ani cotat la 70 de milioane de euro ajunsese la Juve în 2019, după sezonul de vis avut cu Ajax, alături de care a fost la un pas de finala Champions League.

Transferul vine la doar o zi după ce Bayern anunța despărțirea de Robert Lewandowski, care va ajunge la Barcelona, pentru 45 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și