Închide meniul

Taximetristul care i-a înapoiat portofelul lui Manuel Neuer a avut parte de o surpriză negativă! Cum a putut să-l recompenseze portarul lui Bayern Munchen

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2022, 15:01

Taximetristul care i-a înapoiat portofelul lui Manuel Neuer a avut parte de o surpriză negativă! Cum a putut să-l recompenseze portarul lui Bayern Munchen

Manuel Neuer

Manuel Neuer/ Profimedia

Un taximetrist i-a înapoiat portofelul lui Manuel Neuer. Portarul german l-a pierdut în timpul cursei, iar şoferul a condus peste 120 de kilometri pentru a i-l înapoia starului de la Bayern Munchen. Drept recompensă, acesta a primit un tricou semnat de goalkeeper.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manuel Neuer este unul dintre cei mai importanţi portari din fotbalul internaţional. Germanul, ajuns la 36 de ani, a scris istorie la Bayern Munchen, şi a devenit campion mondial cu naţionala Germaniei.

Un taximetrist i-a înapoiat portofelul lui Manuel Neuer

Manuel Neuer şi-a uitat portofelul într-un taxi. Şoferul a observat acest fapt, şi a încercat să afle unde-l poate găsi pe portar. Astfel, taximetristul a condus peste 120 de kilometri, şi i-a înapoiat lui Neuer ceea ce a pierdut. Cursa parcursă de acesta ar fi costat, în mod normal, în jur de 400 de euro.

În schimbul gestului, şoferul de taxi a primit o cutie prin poştă, în care se afla un tricou de-al lui Manuel Neuer, semnat de goalkeeper. Taximetristul s-a enervat, aşteptările sale fiind mult mai mari, având în vedere efortul său de a-i returna portofelul internaţionalului german.

„Am găsit în mașină mulți bani cash, un card și permisul de conducere al lui Neuer. Cam la 10 zile după ce am înapoiat portofelul, o cutie a ajuns la mine acasă. Era doar un tricou acolo, nici măcar cu un bilet de mulțumire. Am patru copii, și-a bătut joc de mine. O dezamăgire cruntă”, a declarat taximetristul, pentru Bild.

Reclamă

Bayern Munchen a dat o super-lovitură și l-a transferat pe Matthijs de Ligt de la Juventus

Bayern Munchen l-a transferat pe Matthijs de Ligt de la Juventus. Anunțul a fost făcut de celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano, care a oferit și toate detaliile mutării.

Fundașul va pleca de la Juventus pentru 80 de milioane de euro, cu bonusuri incluse, iar cele două cluburi au ajuns la un acord duminică seară, după un weekend plin de negocieri.

De Ligt este al doilea fundaș important de care Juventus se desparte în această vară. Legendarul Giorgio Chiellini a plecat din Piemont la Los Angeles FC, la vârsta de 37 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

De Ligt se înțelesese deja cu bavarezii pentru un contract valabil până în 2027. Fundașul de 22 de ani cotat la 70 de milioane de euro ajunsese la Juve în 2019, după sezonul de vis avut cu Ajax, alături de care a fost la un pas de finala Champions League.

Transferul vine la doar o zi după ce Bayern anunța despărțirea de Robert Lewandowski, care va ajunge la Barcelona, pentru 45 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și