Închide meniul

Gol incredibil încasat de FCSB cu Saburtalo! Roș-albaștrii, ca în ligile de amatori. Gafă și a lui Ștefan Târnovanu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 iulie 2022, 20:07

Gol incredibil încasat de FCSB cu Saburtalo! Roș-albaștrii, ca în ligile de amatori. Gafă și a lui Ștefan Târnovanu

FCSB joacă cu Saburtalo în turul 2 preliminar Conference League

FCSB a încasat un gol incredibil de la Saburtalo Tbilisi în turul 2 preliminar din Conference League. Fotbaliștii lui Toni Petrea au stat în teren ca în ligile de amatori. Și portarul Ștefan Târnovanu are o parte din vină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a scăpat cu doar un gol încasat în prima repriză a meciului cu Saburtalo. Georgienii și-au creat mai multe ocazii la poarta lui Târnovanu, dar nu au fost inspirați la finalizare. Unicul gol al primei părți a venit în minutul 41.

Gol incredibil încasat de FCSB cu Saburtalo

Jucătorii lui Saburtalo le-au predat o lecție de contraatac celor de la FCSB. Totul a plecat de la minge respinsă de apărarea gazdelor. Ovidiu Popescu a atacat ezitant un jucător georgian la mijlocul terenului și i-a oferit spațiu de manevră. Atacul a fost dezvoltat în partea stângă, unde Cordea a coborât prea târziu să-l dubleze pe Haruț.

Balonul a fost scos la marginea careului de 16 metri, pentru un șut fără preluare a lui Nonikashvili, care a avut culoar liber spre poarta lui Târnovanu. Jucătorii lui FCSB n-au ieșit la timp la întâmpinarea adversarului și au fost taxați. Șutul, la firul ierbi, a trecut pe sub Ștefan Târnovanu.

Sursa: Digi Sport
Sursa: Digi Sport

Lui FCSB i-a trecut glonțul pe la ureche și în minutul 11, când Sikharulidze a reluat cu capul puțin peste poartă chiar de lângă debutantul Joonas Tamm.

Reclamă

Saburtalo putea să marcheze și în prelungirile primei părți, când Ovidiu Popescu a pasat direct la adversar în interioriul propriului careu. Ștefan Târnovanu și-a mai spălat însă din păcatele de la golul din minutul 41.

Cea mai mare ocazie a FCSB-ului din prima repriză i-a aparținut lui Andrei Cordea în minutul 31. Fotbalistul român a șutat în forță la colțul lung, dar portarul lui Saburtalo a intervenit spectaculos.

FCSB, trei schimbări față de meciul cu U Cluj

Dintre fundași, față de partida cu U Cluj din prima etapă a Superligii, au ieșit din primul „11” Sorin Șerban și Vali Crețu.

Reclamă 4 / 0/3

Haruț a fost trecut pe poziția de apărător dreapta, în timp ce flancul stâng va fi acoperit de Ovidiu Popescu. În centru vor juca nou-veniții Joyskim Dawa și Joonas Tamm. Pentru estonian va fi debutul în tricoul vicecampioanei.

FCSB va evolua în sistem 4-2-3-1, față de obișnuitul 4-3-3 folosit până acum de roș-albaștri. Florinel Coman a fost și el „retrogradat” pe banca de rezerve, iar în locul lui a intrat Adrian Șut. Vârf împins este Florin Tănase

Cum arată FCSB cu Saburtalo Tbilisi: Târnovanu – Haruț, Dawa, Tamm, Ov. Popescu – Șut, Edjouma – Cordea, Olaru, Oct. Popescu – Fl. Tănase
Rezerve: Vlad, Fl. Coman, Stoica, Lixandru, Achim, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Musi, Mamut
Antrenor: Anton Petrea

Mihai Stoica și Florin Tănase s-au împăcat înainte de Saburtalo – FCSB

Mihai Stoica și Florin Tănase s-au împăcat înaintea meciului Saburtalo – FCSB. Managerul general al vicecampioanei a postat o fotografie alături de căpitanul echipei, chiar pe gazonul stadionului din Tbilisi.

„Ne mai reproșăm noi chestii, dar ne mai și împăcăm”, a scris Mihai Stoica pe contul de Facebook.

Florin Tănase a răbufnit după remiza obținută de FCSB în fața lui U Cluj, scor 1-1, în prima etapă din Superliga:

„Probabil şi lotul pe care îl avem nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: <Lotul, lotul. Că FCSB are cel mai bun lot”=>. De unde? Avem şi copii, suntem puţini!”, a spus Tănase, după FCSB – U Cluj 1-1.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și