Închide meniul

Gol incredibil încasat de FCSB cu Saburtalo! Roș-albaștrii, ca în ligile de amatori. Gafă și a lui Ștefan Târnovanu

Alexandru Ivan Publicat: 21 iulie 2022, 20:07

Gol incredibil încasat de FCSB cu Saburtalo! Roș-albaștrii, ca în ligile de amatori. Gafă și a lui Ștefan Târnovanu

FCSB joacă cu Saburtalo în turul 2 preliminar Conference League

  • Gol incredibil încasat de FCSB cu Saburtalo
  • Roș-albaștrii, ca în ligile de amatori

FCSB a încasat un gol incredibil de la Saburtalo Tbilisi în turul 2 preliminar din Conference League. Fotbaliștii lui Toni Petrea au stat în teren ca în ligile de amatori. Și portarul Ștefan Târnovanu are o parte din vină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a scăpat cu doar un gol încasat în prima repriză a meciului cu Saburtalo. Georgienii și-au creat mai multe ocazii la poarta lui Târnovanu, dar nu au fost inspirați la finalizare. Unicul gol al primei părți a venit în minutul 41.

Gol incredibil încasat de FCSB cu Saburtalo

Jucătorii lui Saburtalo le-au predat o lecție de contraatac celor de la FCSB. Totul a plecat de la minge respinsă de apărarea gazdelor. Ovidiu Popescu a atacat ezitant un jucător georgian la mijlocul terenului și i-a oferit spațiu de manevră. Atacul a fost dezvoltat în partea stângă, unde Cordea a coborât prea târziu să-l dubleze pe Haruț.

Reclamă

Balonul a fost scos la marginea careului de 16 metri, pentru un șut fără preluare a lui Nonikashvili, care a avut culoar liber spre poarta lui Târnovanu. Jucătorii lui FCSB n-au ieșit la timp la întâmpinarea adversarului și au fost taxați. Șutul, la firul ierbi, a trecut pe sub Ștefan Târnovanu.

Sursa: Digi Sport
Sursa: Digi Sport

Lui FCSB i-a trecut glonțul pe la ureche și în minutul 11, când Sikharulidze a reluat cu capul puțin peste poartă chiar de lângă debutantul Joonas Tamm.

Reclamă

Saburtalo putea să marcheze și în prelungirile primei părți, când Ovidiu Popescu a pasat direct la adversar în interioriul propriului careu. Ștefan Târnovanu și-a mai spălat însă din păcatele de la golul din minutul 41.

Cea mai mare ocazie a FCSB-ului din prima repriză i-a aparținut lui Andrei Cordea în minutul 31. Fotbalistul român a șutat în forță la colțul lung, dar portarul lui Saburtalo a intervenit spectaculos.

FCSB, trei schimbări față de meciul cu U Cluj

Dintre fundași, față de partida cu U Cluj din prima etapă a Superligii, au ieșit din primul „11” Sorin Șerban și Vali Crețu.

Reclamă 4 / 0/3

Haruț a fost trecut pe poziția de apărător dreapta, în timp ce flancul stâng va fi acoperit de Ovidiu Popescu. În centru vor juca nou-veniții Joyskim Dawa și Joonas Tamm. Pentru estonian va fi debutul în tricoul vicecampioanei.

FCSB va evolua în sistem 4-2-3-1, față de obișnuitul 4-3-3 folosit până acum de roș-albaștri. Florinel Coman a fost și el „retrogradat” pe banca de rezerve, iar în locul lui a intrat Adrian Șut. Vârf împins este Florin Tănase

Cum arată FCSB cu Saburtalo Tbilisi: Târnovanu – Haruț, Dawa, Tamm, Ov. Popescu – Șut, Edjouma – Cordea, Olaru, Oct. Popescu – Fl. Tănase
Rezerve: Vlad, Fl. Coman, Stoica, Lixandru, Achim, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Musi, Mamut
Antrenor: Anton Petrea

Mihai Stoica și Florin Tănase s-au împăcat înainte de Saburtalo – FCSB

Mihai Stoica și Florin Tănase s-au împăcat înaintea meciului Saburtalo – FCSB. Managerul general al vicecampioanei a postat o fotografie alături de căpitanul echipei, chiar pe gazonul stadionului din Tbilisi.

„Ne mai reproșăm noi chestii, dar ne mai și împăcăm”, a scris Mihai Stoica pe contul de Facebook.

Florin Tănase a răbufnit după remiza obținută de FCSB în fața lui U Cluj, scor 1-1, în prima etapă din Superliga:

„Probabil şi lotul pe care îl avem nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: <Lotul, lotul. Că FCSB are cel mai bun lot”=>. De unde? Avem şi copii, suntem puţini!”, a spus Tănase, după FCSB – U Cluj 1-1.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat