Închide meniul

Gafă de amator a lui Ovidiu Popescu în Saburtalo – FCSB. Fundaşul stânga al roş-albaştrilor le-a făcut un „cadou” uluitor georgienilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 iulie 2022, 20:17

Reclamă
Gafă de amator a lui Ovidiu Popescu în Saburtalo – FCSB. Fundaşul stânga al roş-albaştrilor le-a făcut un „cadou uluitor georgienilor

Gafă de amator a lui Ovidiu Popescu în Saburtalo - FCSB

Ovidiu Popescu, eroare uriaşă / Captură Digi Sport

Gafă de amator a lui Ovidiu Popescu în meciul Saburtalo – FCSB, din turul 2 al Conference League. Reprofilat pe postul de fundaş stânga de Toni Petrea, fotbalistul de 28 de ani a făcut o eroare uriaşă în prelungirile primei reprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul vicecampioanei României nu a mai apelat la Sorin Şerban, cel care a fost făcut praf de Gigi Becali după remiza cu U Cluj, din prima etapă a Superligii. A mizat pe experienţa lui Ovidiu Popescu, cel care este mijlocaş defensiv.

Gafă de amator a lui Ovidiu Popescu în Saburtalo – FCSB

Gazdele au dat lovitura surprinzător, în minutul 40, prin Nonikashvili, după un contraatac. Georgienii de la Saburtalo puteau să îşi dubleze avantajul în minutul 45+1, când Ovidiu Popescu a făcut o gafă de proporţii. A încercat să degajeze din interiorul careului, dar a luftat şi mingea a ajuns la un adversar.

Ovidiu Popescu, gafă incredibilă

Giorgi Guliashvili era singurul jucător de la Saburtalo care făcea pressing şi a primit un „cadou” care l-a luat prin surprindere. L-a driblat pe Popescu, dar Dawa a intervenit salvator şi l-a salvat pe Târnovanu. Faza s-a încheiat, totuşi, cu o paradă spectaculoasă a portarului de la FCSB.

Postul de fundaş stânga rămâne o mare problemă pentru echipa lui Gigi Becali. S-au încercat mai multe improvizaţii, dar niciuna nu s-a dovedit a fi câştigătoare.

Reclamă

Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali după FCSB – U Cluj 1-1

Patronul lui FCSB a avut o intervenţie furibundă la finalul partidei de pe Arena Naţională şi a dat de pământ cu Sorin Şerban.

Fundaşul de 22 de ani a fost titularizat, după ce Risto Radunovic a făcut febră şi nu a primit acceptul să joace cu nou-promovata. Şerban a dezamăgit şi făcut praf de Gigi Becali.

Nici celălalt apărător lateral al lui FCSB nu a scăpat de criticile patronului şi riscă să nu mai fie folosit în primul 11.

Reclamă 4 / 0/3

Şi eu am greşit, cea mai mare e vina mea că am crezut în Şerban. Ăsta, săracul, nu are treabă cu fotbalul. El nu o să mai aibă ocazia să aibă treabă cu fotbalul. O să aibă Tavi, Olaru, dar el nu o să mai fie pe teren. Sau Creţu… e greu să mai fie şi Creţu pe teren. E Ovidiu Popescu, Radunovic, Haruţ. M-am certat că iau milioane pe Haruţ… el numai stânga-dreapta. Toată echipa„, a răbufnit Gigi Becali la digisport.ro.

Becali a făcut şi o declaraţie uluitoare. A recunoscut că ar fi preferat ca Şerban să fi fost eliminat în minutul 3, când a avut o intervenţie cu picioarele înainte la un adversar. A primit cartonaş galben, chiar dacă Erik Lincar a protestat.

Mai bine îl dădea afară pe Şerban şi poate câştigam meciul. Golul tot de la el a venit. Nu se joacă aşa fotbal”, a mai spus finanţatorul roş-albaştrilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și