Închide meniul

Gafă de amator a lui Ovidiu Popescu în Saburtalo – FCSB. Fundaşul stânga al roş-albaştrilor le-a făcut un „cadou” uluitor georgienilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 iulie 2022, 20:17

Gafă de amator a lui Ovidiu Popescu în Saburtalo – FCSB. Fundaşul stânga al roş-albaştrilor le-a făcut un „cadou uluitor georgienilor

Gafă de amator a lui Ovidiu Popescu în Saburtalo - FCSB

Ovidiu Popescu, eroare uriaşă / Captură Digi Sport

Gafă de amator a lui Ovidiu Popescu în meciul Saburtalo – FCSB, din turul 2 al Conference League. Reprofilat pe postul de fundaş stânga de Toni Petrea, fotbalistul de 28 de ani a făcut o eroare uriaşă în prelungirile primei reprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul vicecampioanei României nu a mai apelat la Sorin Şerban, cel care a fost făcut praf de Gigi Becali după remiza cu U Cluj, din prima etapă a Superligii. A mizat pe experienţa lui Ovidiu Popescu, cel care este mijlocaş defensiv.

Gafă de amator a lui Ovidiu Popescu în Saburtalo – FCSB

Gazdele au dat lovitura surprinzător, în minutul 40, prin Nonikashvili, după un contraatac. Georgienii de la Saburtalo puteau să îşi dubleze avantajul în minutul 45+1, când Ovidiu Popescu a făcut o gafă de proporţii. A încercat să degajeze din interiorul careului, dar a luftat şi mingea a ajuns la un adversar.

Ovidiu Popescu, gafă incredibilă

Giorgi Guliashvili era singurul jucător de la Saburtalo care făcea pressing şi a primit un „cadou” care l-a luat prin surprindere. L-a driblat pe Popescu, dar Dawa a intervenit salvator şi l-a salvat pe Târnovanu. Faza s-a încheiat, totuşi, cu o paradă spectaculoasă a portarului de la FCSB.

Postul de fundaş stânga rămâne o mare problemă pentru echipa lui Gigi Becali. S-au încercat mai multe improvizaţii, dar niciuna nu s-a dovedit a fi câştigătoare.

Reclamă

Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali după FCSB – U Cluj 1-1

Patronul lui FCSB a avut o intervenţie furibundă la finalul partidei de pe Arena Naţională şi a dat de pământ cu Sorin Şerban.

Fundaşul de 22 de ani a fost titularizat, după ce Risto Radunovic a făcut febră şi nu a primit acceptul să joace cu nou-promovata. Şerban a dezamăgit şi făcut praf de Gigi Becali.

Nici celălalt apărător lateral al lui FCSB nu a scăpat de criticile patronului şi riscă să nu mai fie folosit în primul 11.

Reclamă 4 / 0/3

Şi eu am greşit, cea mai mare e vina mea că am crezut în Şerban. Ăsta, săracul, nu are treabă cu fotbalul. El nu o să mai aibă ocazia să aibă treabă cu fotbalul. O să aibă Tavi, Olaru, dar el nu o să mai fie pe teren. Sau Creţu… e greu să mai fie şi Creţu pe teren. E Ovidiu Popescu, Radunovic, Haruţ. M-am certat că iau milioane pe Haruţ… el numai stânga-dreapta. Toată echipa„, a răbufnit Gigi Becali la digisport.ro.

Becali a făcut şi o declaraţie uluitoare. A recunoscut că ar fi preferat ca Şerban să fi fost eliminat în minutul 3, când a avut o intervenţie cu picioarele înainte la un adversar. A primit cartonaş galben, chiar dacă Erik Lincar a protestat.

Mai bine îl dădea afară pe Şerban şi poate câştigam meciul. Golul tot de la el a venit. Nu se joacă aşa fotbal”, a mai spus finanţatorul roş-albaştrilor.

Recomandări
  • Ovidiu Popescu, eroare uriaşă în Saburtalo – FCSB
  • Gafă incredibilă în meciul din Georgia al fundaşului stânga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și