Închide meniul
VIDEO

Erling Haaland a marcat primul gol pentru Manchester City, după numai 12 minute! Starul norvegian a adus victoria în fața lui Bayern Munchen

Cosmin Cioboată Publicat: 24 iulie 2022, 8:21

Reclamă
Erling Haaland a marcat primul gol pentru Manchester City, după numai 12 minute! Starul norvegian a adus victoria în fața lui Bayern Munchen

Erling Haaland a marcat primul său gol pentru Manchester City

Erling Haaland, în tricoul lui Manchester City / Profimedia

Erling Haaland a marcat primul gol pentru Manchester City, după numai 12 minute de joc. Atacantul norvegian, adus de la Borussia Dortmund în această vară, a înscris golul victoriei în meciul amical cu Bayern Munchen, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland și-a început vijelios aventura de la Manchester City. Starul de 22 de ani a spart „gheața” în tricoul campioanei Angliei în partida amicală cu Bayern Munchen, disputată în Statele Unite.

Erling Haaland a marcat primul gol pentru Manchester City, după numai 12 minute

Atacantul transferat de la Dortmund a avut nevoie de numai 12 minute pentru a se face remarcat la formația din Premier League. Internaționalul nordic a împins în plasă mingea trimisă în careu de Jack Grealish.

A fost golul cu care City s-a impus în fața campioanei Germaniei, vechea adversară a lui Haaland din Bundesliga. Erling Haaland a fost înlocuit la pauză de Pep Guardiola.

Reclamă

Erling Haaland a dezvăluit echipa pe care abia așteaptă s-o „distrugă” în Anglia!

Haaland a fost cumpărat de Manchester City de la Borussia Dortmund în această vară. Campioana Angliei a activat clauza din contractul atacantului norvegian, în valoare de 60 de milioane de euro.

Erling Haaland așteaptă cu mult entuziasm debutul noului sezon din Anglia. Uriașul atacant de 21 de ani este pregătit să scuture plasele echipelor din Premier League și și-a ales deja o „victimă” preferată: Manchester United.

Haaland a fost prezentat oficial la Manchester City în fața a mii de fani. În timpul evenimentului special, internaționalul nordic a fost întrebat care este echipa pe care abia așteaptă s-o întâlnească în noul sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a început să râdă, ezitând să ofere un răspuns din prima. În cele din urmă, norvegianul a scos pe gură cuvintele care i-au făcut să exulte pe fanii lui City:

„Nu îmi place să spun asta, dar… Manchester United!”, a spus Erling Haaland.

Exceptând rivalitatea uriașă dintre cele două echipe din Manchester, Erling Haaland mai are un motiv pentru care vrea să facă furori în fața „diavolilor”. Tatăl său, Alf-Inge Haaland, și-a încheiat cariera după un fault criminal al lui Roy Keane, legenda lui Manchester United. Incidentul respectiv s-a petrecut în 2001, pe Old Trafford, pe vremea când tatăl lui Erling evolua tot pentru Manchester City.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și