Închide meniul
VIDEO

Erling Haaland a marcat primul gol pentru Manchester City, după numai 12 minute! Starul norvegian a adus victoria în fața lui Bayern Munchen

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 iulie 2022, 8:21

Erling Haaland a marcat primul gol pentru Manchester City, după numai 12 minute! Starul norvegian a adus victoria în fața lui Bayern Munchen

Erling Haaland a marcat primul său gol pentru Manchester City

Erling Haaland, în tricoul lui Manchester City / Profimedia

Erling Haaland a marcat primul gol pentru Manchester City, după numai 12 minute de joc. Atacantul norvegian, adus de la Borussia Dortmund în această vară, a înscris golul victoriei în meciul amical cu Bayern Munchen, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland și-a început vijelios aventura de la Manchester City. Starul de 22 de ani a spart „gheața” în tricoul campioanei Angliei în partida amicală cu Bayern Munchen, disputată în Statele Unite.

Erling Haaland a marcat primul gol pentru Manchester City, după numai 12 minute

Atacantul transferat de la Dortmund a avut nevoie de numai 12 minute pentru a se face remarcat la formația din Premier League. Internaționalul nordic a împins în plasă mingea trimisă în careu de Jack Grealish.

A fost golul cu care City s-a impus în fața campioanei Germaniei, vechea adversară a lui Haaland din Bundesliga. Erling Haaland a fost înlocuit la pauză de Pep Guardiola.

Reclamă

Erling Haaland a dezvăluit echipa pe care abia așteaptă s-o „distrugă” în Anglia!

Haaland a fost cumpărat de Manchester City de la Borussia Dortmund în această vară. Campioana Angliei a activat clauza din contractul atacantului norvegian, în valoare de 60 de milioane de euro.

Erling Haaland așteaptă cu mult entuziasm debutul noului sezon din Anglia. Uriașul atacant de 21 de ani este pregătit să scuture plasele echipelor din Premier League și și-a ales deja o „victimă” preferată: Manchester United.

Haaland a fost prezentat oficial la Manchester City în fața a mii de fani. În timpul evenimentului special, internaționalul nordic a fost întrebat care este echipa pe care abia așteaptă s-o întâlnească în noul sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a început să râdă, ezitând să ofere un răspuns din prima. În cele din urmă, norvegianul a scos pe gură cuvintele care i-au făcut să exulte pe fanii lui City:

„Nu îmi place să spun asta, dar… Manchester United!”, a spus Erling Haaland.

Exceptând rivalitatea uriașă dintre cele două echipe din Manchester, Erling Haaland mai are un motiv pentru care vrea să facă furori în fața „diavolilor”. Tatăl său, Alf-Inge Haaland, și-a încheiat cariera după un fault criminal al lui Roy Keane, legenda lui Manchester United. Incidentul respectiv s-a petrecut în 2001, pe Old Trafford, pe vremea când tatăl lui Erling evolua tot pentru Manchester City.

Recomandări
  • Erling Haaland a marcat primul gol pentru Manchester City, după numai 12 minute
  • Starul norvegian a adus victoria în fața lui Bayern Munchen

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și