Închide meniul
NEWS ALERT

Erling Haaland a fost prezentat de Manchester City. Cifrele uriaşe ale transferului

Dan Roșu Publicat: 13 iunie 2022, 12:37

Erling Haaland a fost prezentat de Manchester City. Cifrele uriaşe ale transferului

Erling Haaland a fost prezentat de Manchester City

Erling Haaland a semnat cu Manchester City / Site oficial Manchester City

  • Erling Haaland a fost prezentat de Manchester City
  • Haaland a semnat până în 2027

Erling Haaland a fost prezentat de Manchester City. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al campioanei din Premier League. Atacantul de 21 de ani a semnat un contract valabil pe cinci ani. El vine după 86 de goluri în 89 de meciuri disputate la Borussia Dortmund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul care a mai trecut pe la Molde FK, Red Bull Salzburg şi Dortmund are 21 de selecţii la echipa naţională şi aşteaptă să devină golgheterul lui Manchester City. Culmea e că el a semnat la fix 22 de ani distanţă de tatăl său Alfie. City a activat clauza de 60 de milioane de euro cu o lună în urmă.

Reclamă

Erling Haaland a fost prezentat de Manchester City

„Este o zi cu care mâ mândresc. Şi familia mea la fel. Mi-a plăcut să văd meciurile lui Manchester City în ultimele sezoane. Nu ai cum să nu admiri stilul lor de joc. Au multe ocazii, ceea ce este perfect pentru un jucător ca mine.

Sunt foarte mulţi jucători de clasă mondială în echipă şi Pep este unul dintre cei mai mari manageri din istorie. Sunt în locul potrivit să-mi împlinesc ambiţiile. Vreau să înscriu, să câştig trofee şi să devin un fotbalist mai bun. Sunt sigur că pot face asta aici. Este o mutare perfectă pentru mine”, a spus Haaland, pentru site-ul oficial al clubului.

Reclamă

Cifrele astronomice ale transferului lui Erling Haaland

În urma transferului la Manchester City, Haaland va intra în top 5 al celor mai bine plătiți jucători din lume. Atacantul de 21 de ani va încasa un salariu astronomic, în valoare de peste 3,3 milioane de euro pe lună. Adică 111.111 de euro pe zi, 4.629 de euro pe oră… și 77 de euro pe minut.

Campioana din Premier League va achita, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul lui Erling Haaland. Din această sumă, Dortmund va primi 75 de milioane, la care se vor adăuga și bonusuri de obiectiv în valoare de 10 milioane de euro. Alte 200 de milioane de euro reprezintă salariul internaționalului norvegian din următoarele 4 sezoane.

În plus, Alf-Inge Haaland, tatăl atacantului, va încasa 30 de milioane de euro, urmând ca alte 50 de milioane de euro să meargă către firma de impresariat a lui Erling Haaland, care până recent i-a aparținut lui Mino Raiola, decedat pe 30 aprilie.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City
Liga 1 • 10 mart., 21:16
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City: „L-ar fi omorât!”