Închide meniul

Adrian Mutu a avut prima reacţie după ce a învins-o pe FCSB, 2-0: „Săpunaru mi-a spus că va marca. Am vorbit cu Victor Angelescu la vestiar, ne mai trebuie un atacant”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 iulie 2022, 0:20 / Actualizat: 25 iulie 2022, 1:25

Adrian Mutu a avut prima reacţie după ce a învins-o pe FCSB, 2-0: „Săpunaru mi-a spus că va marca. Am vorbit cu Victor Angelescu la vestiar, ne mai trebuie un atacant

Adrian Mutu și-a ales echipa favorită în UEFA Champions League

Adrian Mutu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Adrian Mutu a avut prima reacţie după ce a învins-o pe FCSB, 2-0, în etapa secundă a Superligii! „Briliantul” e la primul succes din acest sezon, pe banca giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a bătut-o pe FCSB, cu 2-0, şi a obţinut prima victorie în acest sezon de Superliga! Golurile giuleştenilor au fost marcate de Marko Dugandzik şi Cristi Săpunaru, încă din prima repriză.

Mutu a dezvăluit că Săpunaru i-a spus că va marca. Fostul mare atacant cere însă noi transferuri de la Victor Angelescu, pentru a putea lupta pentru play-off.

Adrian Mutu a avut prima reacţie după ce a învins-o pe FCSB, 2-0

„Victoria e victorie, sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor. Cred că e cea mai importantă victorie, era un meci care contează mult pentru noi. La fiecare meci, jucăm la victorie. Ştiam ce încărcăură are acest meci şi voiam să facem suporterii fericiţi.

Vă daţi seama că am făcut tot ce se putea pentru a-l convinge să vină la Rapid (n.r. – pe Marko Dugandzic). E un jucător de valoare şi a demonstrat asta în seara asta. Ne mai trebuie un atacant. Discutam cu Victor în vestiar, pe bancă aveam 3 copii, îmi plac. Dar sunt meciuri ca acesta unde trebuie experienţă.

Reclamă

Toţi jucătorii pe care i-am trimis au intrat bine în meci. A fost o victorie muncită. Mă bucur că nu am luat gol. Săpunaru mi-a pus înainte de meci că dă gol, mi-a zis că dă cu capul. I-am spus că atunci când se antrenează cum se antrenează, fotbalul răsplăteşte. Am încredere în experienţa lui şi ştiu că poate gestiona bine aceste momente. Îl cunosc bine şi ştiu ce încărcătură îi provoacă acest meci. I-am spus că este căpitanul nostru”, a spus Mutu, după meci.

Universitate Craiova – Rapid, meci de foc în etapa a treia a Superligii

După această victorie, Rapid a întrecut-o pe FCSB în clasamentul Superligii, având 3 puncte. Roş-albaştrii au rămas cu un singur punct, după egalul cu U Cluj, din prima etapă.

Pentru giuleşteni, urmează al treilea meci de foc, în deplasare cu Universitatea Craiova, echipă care e fără victorie în acest sezon, cu Laszlo Balint pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ne gândim la titlu, ne aşteaptă Universitatea Craiova. A fost de la început o prietenie cu galeria. Sunt profesionist, îmi fac treaba unde mă duc. Aţi văzut ce atmosferă au făcut”, a mai spus Mutu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și