Închide meniul

Adrian Mutu a avut prima reacţie după ce a învins-o pe FCSB, 2-0: „Săpunaru mi-a spus că va marca. Am vorbit cu Victor Angelescu la vestiar, ne mai trebuie un atacant”

Dan Roșu Publicat: 25 iulie 2022, 0:20 / Actualizat: 25 iulie 2022, 1:25

Adrian Mutu a avut prima reacţie după ce a învins-o pe FCSB, 2-0: „Săpunaru mi-a spus că va marca. Am vorbit cu Victor Angelescu la vestiar, ne mai trebuie un atacant

Adrian Mutu și-a ales echipa favorită în UEFA Champions League

Adrian Mutu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

  • Rapid – FCSB 2-0
  • Adrian Mutu, prima victorie din acest sezon, în Superligă

Adrian Mutu a avut prima reacţie după ce a învins-o pe FCSB, 2-0, în etapa secundă a Superligii! „Briliantul” e la primul succes din acest sezon, pe banca giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a bătut-o pe FCSB, cu 2-0, şi a obţinut prima victorie în acest sezon de Superliga! Golurile giuleştenilor au fost marcate de Marko Dugandzik şi Cristi Săpunaru, încă din prima repriză.

Mutu a dezvăluit că Săpunaru i-a spus că va marca. Fostul mare atacant cere însă noi transferuri de la Victor Angelescu, pentru a putea lupta pentru play-off.

Reclamă

Adrian Mutu a avut prima reacţie după ce a învins-o pe FCSB, 2-0

„Victoria e victorie, sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor. Cred că e cea mai importantă victorie, era un meci care contează mult pentru noi. La fiecare meci, jucăm la victorie. Ştiam ce încărcăură are acest meci şi voiam să facem suporterii fericiţi.

Vă daţi seama că am făcut tot ce se putea pentru a-l convinge să vină la Rapid (n.r. – pe Marko Dugandzic). E un jucător de valoare şi a demonstrat asta în seara asta. Ne mai trebuie un atacant. Discutam cu Victor în vestiar, pe bancă aveam 3 copii, îmi plac. Dar sunt meciuri ca acesta unde trebuie experienţă.

Reclamă

Toţi jucătorii pe care i-am trimis au intrat bine în meci. A fost o victorie muncită. Mă bucur că nu am luat gol. Săpunaru mi-a pus înainte de meci că dă gol, mi-a zis că dă cu capul. I-am spus că atunci când se antrenează cum se antrenează, fotbalul răsplăteşte. Am încredere în experienţa lui şi ştiu că poate gestiona bine aceste momente. Îl cunosc bine şi ştiu ce încărcătură îi provoacă acest meci. I-am spus că este căpitanul nostru”, a spus Mutu, după meci.

Universitate Craiova – Rapid, meci de foc în etapa a treia a Superligii

După această victorie, Rapid a întrecut-o pe FCSB în clasamentul Superligii, având 3 puncte. Roş-albaştrii au rămas cu un singur punct, după egalul cu U Cluj, din prima etapă.

Pentru giuleşteni, urmează al treilea meci de foc, în deplasare cu Universitatea Craiova, echipă care e fără victorie în acest sezon, cu Laszlo Balint pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ne gândim la titlu, ne aşteaptă Universitatea Craiova. A fost de la început o prietenie cu galeria. Sunt profesionist, îmi fac treaba unde mă duc. Aţi văzut ce atmosferă au făcut”, a mai spus Mutu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu