Închide meniul

Basarab Panduru l-a umilit în direct pe Toni Petrea, după Rapid – FCSB 2-0: ”El cu 10.000 de euro îţi cumpără demnitatea”

Dan Roșu Publicat: 25 iulie 2022, 8:17

Reclamă
Basarab Panduru l-a umilit în direct pe Toni Petrea, după Rapid – FCSB 2-0: ”El cu 10.000 de euro îţi cumpără demnitatea”

Basarab Panduru l-a umilit în direct pe Toni Petrea, după Rapid - FCSB 2-0

Toni Petrea, într-o conferință de presă / Antena Sport

Basarab Panduru l-a umilit în direct pe Toni Petrea, după Rapid – FCSB 2-0, chiar dacă Gigi Becali a anunțat clar că face totul la echipă, înclusiv schimbările și primul 11.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul derby-ului Rapid – FCSB 2-0, Petrea a încercat să explice cele patru schimbări efectuate la pauză, ca și cum ar fi fost deciziile lui. Panduru nu crede nimic din discursul antrenorului roș-albaștrilor.

Basarab Panduru l-a umilit în direct pe Toni Petrea, după Rapid – FCSB 2-0

„El cu 10.000 de euro îţi cumpără demnitatea, asta face, nu altceva. El, ca antrenor, nu dă nimic pe tine. Îţi dă o mie, două mii. Cu 3-4 mii nu mai merge, de aceea a ajuns la o sumă mai mare, 10.000. Acolo nu faci nimic, nu faci schimbări, nu faci echipa.

Vii şi spui că 4 schimbări la pauză pentru că voiai viteză, de parcă la început nu voiai, ţi-ai dat seama abia după 45 de minute. Nu pot să vină nimeni să-mi spună mie că mă duc eu, fac eu, îl iau eu. Nu, acolo nu faci nimic. Primeşti echipa, primeşti schimbările, nu faci nimic”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Toni Petrea: Voi avea o discuție cu conducerea

Gigi Becali a anunțat că nu îl va da afară de la echipă pe Toni Petrea, chiar dacă echipa are un început dezastruos de sezon. Gigi așteaptă returul cu Saburtalo, din turul 2 preliminar al Conference League.

Reclamă

„Se poate spune că devine decisiv meciul cu Saburtalo. Voi avea o discuţie cu conducerea. Atitudinea jucătorilor a fost ok, nu sunt foarte multe de spus. Mi se pare normal să vorbesc cu conducerea, trebuie să vedem ce e de făcut. Încă nu ştiu dacă voi renunţa”, a spus Petrea.

Pentru FCSB, urmează un meci care poate fi decisiv pentru acest sezon, returul cu Saburtalo, din Conference League. O eliminare ruşinoasă din Europa ar însemna o lovitură teribilă pentru roş-albaştri.

În campionat, FCSB rămâne fără victorie, având un singur punct după egalul din prima etapă cu U Cluj, 1-1. Pentru bucureşteni, urmează în Superliga duelul cu FC U Craiova 1948, luni, 1 august, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali: Dacă nu ne calificăm în grupele Conference League, eu încep ‘operaţiunea’!

Gigi Becali este tot mai decis să se retragă din fotbal. Patronul vicecampioanei a făcut anunţul după Rapid – FCSB 2-0. Acesta va lua decizia dacă echipa sa nu se va califica în grupele UEFA Conference League.

„Pe mine mă interesează ce pot salva. De jucători v-am spus ce v-am spus data trecută. Avem un meci joi la care trebuie să ne concentrăm. Dacă nu ne calificăm în Conference League, trebuie să iau nişte măsuri. Să văd ce mai pot recupera şi ce pot face. Am un meci joi, mă concentrez doar pe el.

Voi lăsa jucători să plece. Dacă nu ne calificăm în grupe, eu încep operaţiunea de retragere. Să dea Dumnezeu să nu mă retrag, dar dacă nu ne calificăm, nu o să mai vezi salarii de 30.000. Veţi vedea 7.000, 8.000 de euro”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” Vezi toate știrile
Citește și