Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali a anunţat două transferuri, după începutul dezastruos de sezon! Cine pleacă de la FCSB

Dan Roșu Publicat: 25 iulie 2022, 11:35

Reclamă
Gigi Becali a anunţat două transferuri, după începutul dezastruos de sezon! Cine pleacă de la FCSB

Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat două transferuri, după începutul dezastruos de sezon! Finanţatorul de la FCSB susţine că Denis Harut şi Răzvan Oaidă vor reveni la FC Botoşani, chiar dacă a plătit în total aproape 1.5 milioane de euro pe cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Râdeam eu de Iftime, dar ce m-a făcut pe mine Iftime. Mi-a zis ia-l pe Moruţan, ia-l pe Oaidă. Noroc că am păcălit şi eu mai departe la Moruţan. Haruţ i-l dau gratis lui Iftime. Îl dau gratis pe Oaidă. Am mai luat şi 10% din Oaidă, că era mare fotbalist. Nu ştiu ce se întâmplă.

Gigi Becali a anunţat două transferuri

Uite Coman, am zis că are calitate. Aseară Coman a avut o mică creştere. Dacă o să mai aibă creşterea asta şi în următoarele meciuri… el trebuie să joace, n-am ce să fac, m-a costat 3 milioane. Dacă el creşte, în următoarele meciuri, are valoare”, a spus Becali, la Pro Arena.

Pe de altă parte, dacă FCSB va rata grupele Conference League, Gigi e pregătit să se despartă şi de Dawa şi Târnovanu.

Gigi Becali a anunțat care sunt jucătorii care vor pleca de la FCSB

„Eu l-am sunat pe Tănase și a doua zi și am râs cu el. Eu nu pot să mă supăr pe el, i-am zis ‘ce faci, mă, ești patron? Întărim lotul?’. Tănase și Cordea și-au dat viața. Mie mi-a plăcut și Dawa. N-a greșit la niciun gol Dawa, la ambele a greșit Bouhenna. El trebuie să semneze acum o procură exclusivă și în 48 de ore va veni oferta.

Reclamă

Trebuie să joace joi. Cred că Tănase va pleca. Scap și eu de salariul lui, iau și 3 milioane. În Octavian Popescu nu mai am încredere, pe Coman nu mai pot scoate banii, pe Oaidă, nu. Pot să mai iau bani doar pe Târnovanu, poate pe Dawa”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Gigi Becali, pregătit să renunțe la FCSB

Meciul cu Saburtalo este o adevărată finală pentru Gigi Becali, care e pregătit să renunțe la FCSB, în cazul în care vicecampioana va trăi o nouă umilință. Prezența în grupele competoției le poate aduce roș-albaștrilor cel puțin 7 milioane de euro.

„Pe mine mă interesează ce pot salva. De jucători v-am spus ce v-am spus data trecută. Avem un meci joi la care trebuie să ne concentrăm. Dacă nu ne calificăm în Conference League, trebuie să iau nişte măsuri. Să văd ce mai pot recupera şi ce pot face. Am un meci joi, mă concentrez doar pe el.

Reclamă 4 / 0/3

Voi lăsa jucători să plece. Dacă nu ne calificăm în grupe, eu încep operaţiunea de retragere. Să dea Dumnezeu să nu mă retrag, dar dacă nu ne calificăm, nu o să mai vezi salarii de 30.000. Veţi vedea 7.000, 8.000 de euro”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-0. Oltenii lui Mititelu, umiliţi într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare Vezi toate știrile
Citește și