Închide meniul

Dan Petrescu, exasperat de programul infernal al lui CFR Cluj: „Suntem numai pe drumuri!”. „Bursucul” cere transferuri de urgenţă

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2022, 19:44

Reclamă
Dan Petrescu, exasperat de programul infernal al lui CFR Cluj: „Suntem numai pe drumuri!. „Bursucul cere transferuri de urgenţă

Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu este exasperat de programul infernal al lui CFR Cluj. înainte de returul cu Inter Club d’Escaldes. Antrenorul campioanei cere de urgenţă transferuri, pentru a face faţă perioadei „de foc” care urmează pentru echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a plecat în Andorra, pentru meciul cu Inter Club d’Escaldes. Trupa lui Dan Petrescu este favorită la calificarea în turul trei preliminar din Conference League, după victoria cu 3-0 din manşa tur.

Dan Petrescu, exasperat de programul infernal al lui CFR Cluj

Dan Petrescu a oferit declaraţii la plecarea lui CFR Cluj în Andorra. „Bursucul” s-a plâns de oboseala acumulată de jucătorii săi în ultima perioadă. Totodată, în privinţa înfrângerii suferite cu FC U Craiova, antrenorul campioanei nu a avut reproşuri faţă de maniera în care elevii săi au abordat meciul.

„Suntem numai pe drumuri. Din păcate, nu mai avem timp să ne antrenăm și se vede acest lucru.

(n.r – dacă s-a gândit să pedepsească jucătorii) Doamne ferește! Ei dau tot ce au mai bun, dar atât se poate la ora asta. Sunt multe schimbări. Tot timpul vrem să aducem jucători, să-i înlocuiască pe cei care au fost, dar nu e ușor să găsești mereu și să faci două echipe. N-am ce să reproșez ca atitudine. Ei vor, atât au putut ieri. Foarte cald, sunt obosiți, iar azi avem 8 ore de mers până în Andorra. Ne întoarcem joi, la 4 dimineața. Sâmbătă trebuie să joace iar, va fi foarte greu. Important e să ne calificăm”, a declarat Dan Petrescu, la plecarea spre Andorra.

Reclamă

Totodată, Dan Petrescu a avut un mesaj pentru celelalte echipe româneşti care evoluează în turul doi preliminar din Conference League. „Bursucul” avertizează că va fi dificil un parcurs pe „două fronturi”, aşa cum a avut CFR Cluj în ultimii ani.

„În Europa, toate meciurile sunt grele. Dacă se vor califica și ei (n.r – celelalte echipe românești) ca CFR în ultimii 5 ani, vor vedea și ei ce greu e pe două fronturi. Poate d-aia au și ei probleme. Când joci din trei în trei zile e greu”, a declarat Dan Petrescu.

Adrian Păun, resemnat după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1

Adrian Păun e resemnat după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1. Campionii au suferit primul eşec din nou sezon în Bănie, unde temperatura a fost de 46 de grade Celsius.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a deschis scorul prin Ciprian Deac, dar alb-albaştrii au întors rezultatul prin Van Durmen, cu o „dublă” de senzaţie, şi Compagno.

„Cei de la Craiova au repus mingea repede în joc şi au şi marcat. Ne-au surprins, bravo lor. Sunt în formă, mă simt foarte bine. Degeaba suntem bine fizic dacă nu am reuşit să scoatem un rezultat pozitiv.

Nu e disputat returul în Conference League. E prima oară pentru mine când joc pe o asemenea clădură. Şi cei de la Craiova au jucat pe aceeaşi temperatură”, a declarat Adrian Păun pentru Digi Sport.

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1. Oltenii au făcut spectacol total în primul meci de pe teren propriu din acest sezon. Chiar dacă au fost conduşi, aceştia au întors rezultatul şi au obţinut primul succes din noua stagiune.

Ciprian Deac a deschis scorul, dar alb-albaştrii au reuşit „remontada”. Van Durmen, cu o „dublă” de senzaţie, şi Compagno au marcat pentru echipa lui Adrian Mititelu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și