Închide meniul

Dan Petrescu, exasperat de programul infernal al lui CFR Cluj: „Suntem numai pe drumuri!”. „Bursucul” cere transferuri de urgenţă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2022, 19:44

Dan Petrescu, exasperat de programul infernal al lui CFR Cluj: „Suntem numai pe drumuri!. „Bursucul cere transferuri de urgenţă

Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci al campioanei CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu este exasperat de programul infernal al lui CFR Cluj. înainte de returul cu Inter Club d’Escaldes. Antrenorul campioanei cere de urgenţă transferuri, pentru a face faţă perioadei „de foc” care urmează pentru echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a plecat în Andorra, pentru meciul cu Inter Club d’Escaldes. Trupa lui Dan Petrescu este favorită la calificarea în turul trei preliminar din Conference League, după victoria cu 3-0 din manşa tur.

Dan Petrescu, exasperat de programul infernal al lui CFR Cluj

Dan Petrescu a oferit declaraţii la plecarea lui CFR Cluj în Andorra. „Bursucul” s-a plâns de oboseala acumulată de jucătorii săi în ultima perioadă. Totodată, în privinţa înfrângerii suferite cu FC U Craiova, antrenorul campioanei nu a avut reproşuri faţă de maniera în care elevii săi au abordat meciul.

„Suntem numai pe drumuri. Din păcate, nu mai avem timp să ne antrenăm și se vede acest lucru.

(n.r – dacă s-a gândit să pedepsească jucătorii) Doamne ferește! Ei dau tot ce au mai bun, dar atât se poate la ora asta. Sunt multe schimbări. Tot timpul vrem să aducem jucători, să-i înlocuiască pe cei care au fost, dar nu e ușor să găsești mereu și să faci două echipe. N-am ce să reproșez ca atitudine. Ei vor, atât au putut ieri. Foarte cald, sunt obosiți, iar azi avem 8 ore de mers până în Andorra. Ne întoarcem joi, la 4 dimineața. Sâmbătă trebuie să joace iar, va fi foarte greu. Important e să ne calificăm”, a declarat Dan Petrescu, la plecarea spre Andorra.

Reclamă

Totodată, Dan Petrescu a avut un mesaj pentru celelalte echipe româneşti care evoluează în turul doi preliminar din Conference League. „Bursucul” avertizează că va fi dificil un parcurs pe „două fronturi”, aşa cum a avut CFR Cluj în ultimii ani.

„În Europa, toate meciurile sunt grele. Dacă se vor califica și ei (n.r – celelalte echipe românești) ca CFR în ultimii 5 ani, vor vedea și ei ce greu e pe două fronturi. Poate d-aia au și ei probleme. Când joci din trei în trei zile e greu”, a declarat Dan Petrescu.

Adrian Păun, resemnat după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1

Adrian Păun e resemnat după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1. Campionii au suferit primul eşec din nou sezon în Bănie, unde temperatura a fost de 46 de grade Celsius.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a deschis scorul prin Ciprian Deac, dar alb-albaştrii au întors rezultatul prin Van Durmen, cu o „dublă” de senzaţie, şi Compagno.

„Cei de la Craiova au repus mingea repede în joc şi au şi marcat. Ne-au surprins, bravo lor. Sunt în formă, mă simt foarte bine. Degeaba suntem bine fizic dacă nu am reuşit să scoatem un rezultat pozitiv.

Nu e disputat returul în Conference League. E prima oară pentru mine când joc pe o asemenea clădură. Şi cei de la Craiova au jucat pe aceeaşi temperatură”, a declarat Adrian Păun pentru Digi Sport.

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1. Oltenii au făcut spectacol total în primul meci de pe teren propriu din acest sezon. Chiar dacă au fost conduşi, aceştia au întors rezultatul şi au obţinut primul succes din noua stagiune.

Ciprian Deac a deschis scorul, dar alb-albaştrii au reuşit „remontada”. Van Durmen, cu o „dublă” de senzaţie, şi Compagno au marcat pentru echipa lui Adrian Mititelu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și