Închide meniul

Adrian Mutu a visat, Gică Hagi l-a transferat! Louis Munteanu vine la Farul Constanţa pentru „revoluţia” de titlu a „Regelui”

Dragoș Vasile Publicat: 26 iulie 2022, 17:46

Reclamă
Adrian Mutu a visat, Gică Hagi l-a transferat! Louis Munteanu vine la Farul Constanţa pentru „revoluţia de titlu a „Regelui

Louis Munteanu a fost dorit de Rapid, dar va ajunge la Farul Constanţa

Louis Munteanu, în tricoul echipei naţionale / Profimediaimages

Adrian Mutu a visat, dar Gică Hagi l-a transferat. În vârstă de 20 de ani, Louis Munteanu vine la Farul Constanţa pentru „revoluţia” de titlu a „Regelui”. Tânărul fotbalist va fi împrumutat de la Fiorentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munteanu a fost cumpărat de gruparea din Serie A în urmă cu doi ani, de la Viitorul lui Gică Hagi, actuala Farul Constanţa, şi a plătit nu mai puţin de 1.7 milioane de euro.

Louis Munteanu, transferat de Farul Constanţa

A ajuns să evolueaze la Fiorentina Primavera acolo unde, sezonul trecut, a înscris 2 goluri în 11 apariţii. În total, pentru echipa viola are 13 goluri şi 4 pase decisive în 40 de meciuri.

Totuşi, nivelul campionatului din Seria A şi-a spus cuvântul, astfel că Louis Munteanu va reveni în România. Destinţa sa este Farul Constanţa, anunţă digisport.ro.

Fotbalistul cotat la 350.000 de euro revine la echipa care l-a lansat în fotbalul mare pentru a evolua din nou sub comanda lui Gică Hagi.

Reclamă

„Revoluţia” de titlu a „Regelui”

Până în acest moment, Gică Hagi a transferat 13 jucători. Printre aceştia se numără nume precum Denis Alibec sau Gabriel Torje.

Robert Ion (21 de ani, mijlocaș)
Ayrton Mboko (24 de ani, fundaș)
Romario Benzar (30 de ani, fundaș)
David Kiki (28 de ani, fundaș)
Mihai Popescu (29 de ani, fundaș)
Gabriel Torje (32 de ani, mijlocaș)
Kevin Doucoure (23 de ani, mijlocaș)
Vlad Morar (28 de ani, atacant)
Tudor Băluță (23 de ani, mijlocaș)
Denis Alibec (31 de ani, atacant)
Dragoș Nedelcu (25 de ani, mijlocaș)
Jeremy Corinus (25 de ani, mijlocaș)
Alex Buzbuchi (28 de ani, portar)

Gică Hagi: „Creștem de la meci la meci

Gică Hagi s-a declarat mulțumit după CS Mioveni – Farul 0-2. „Regele” a avertizat însă că elevii săi trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

Reclamă 4 / 0/3

„Știam că va fi greu, Mioveni are un antrenor experiemntat, au jucat bine, greu să-i desfaci. Am schimbat, pentru că era cald și aveam nevoie de jucători proaspeți în atac. Sunt zile și zile, momente și momente. Eu zic că am adus prospețime, calitate, de aceea am câștigat meciul.

Adi Petre crește, important e că acumulăm puncte și facem rezultate. E doar un început de drum, nimic mai mult. Mi-a plecat cel mai bun (n.r. – de Nooijer) și am adus unul foarte bun (n.r. – David Kiki). Suntem doar la început, nu pot să mă arunc în vorbe, stăm bine. Încercăm să facem un colectic, creștem de la meci la meci”, a spus Gică Hagi, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și