Închide meniul

Gică Hagi, prima reacție după CS Mioveni – Farul 0-2: „E doar un început de drum!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 iulie 2022, 23:04

Gică Hagi, prima reacție după CS Mioveni – Farul 0-2: „E doar un început de drum!

Gică Hagi, anunţ despre situaţia lui Denis Alibec

Gică Hagi, la conferinţa de presă a Farului / Hepta

Gică Hagi s-a declarat mulțumit după CS Mioveni – Farul 0-2. „Regele” a avertizat însă că elevii săi trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Știam că va fi greu, Mioveni are un antrenor experiemntat, au jucat bine, greu să-i desfaci. Am schimbat, pentru că era cald și aveam nevoie de jucători proaspeți în atac. Sunt zile și zile, momente și momente. Eu zic că am adus prospețime, calitate, de aceea am câștigat meciul.

Gică Hagi, prima reacție după CS Mioveni – Farul 0-2

Adi Petre crește, important e că acumulăm puncte și facem rezultate. E doar un început de drum, nimic mai mult. Mi-a plecat cel mai bun (n.r. – de Nooijer) și am adus unul foarte bun (n.r. – David Kiki). Suntem doar la început, nu pot să mă arunc în vorbe, stăm bine. Încercăm să facem un colectic, creștem de la meci la meci”, a spus Gică Hagi, conform digisport.ro.

Adrian Petre: „Sper să fim mai buni în acest sezon!”

Adi Petre a marcat ambele goluri ale Farului în meciul cu CS Mioveni. Atacantul are ambiții mari la echipa lui Gică Hagi în acest sezon.

„Sper să fim mai buni în acest sezon. Din moment ce mă pregătesc și sunt încrezător, vin și rezultatele. E mult mai bine cu VAR-ul, e o îmbunătățire, avem nevoie de acest sistem, sunt eliminate multe polemici.

Reclamă

Nu am un număr, mai mult decât anul trecut, mai mult decât 9, dar nu vreau să mă opresc după. Suntem și foarte mulți jucători noi, când vor reveni toți 100%, cred eu că ne vom bate acolo sus. Trebuie să muncim și să ne vedem treabă și să mergem cu gândul la victorie„, a spus și Adrian Petre.

Adrian Artean: „E un campionat puternic!”

Andrei Artean, autor al unui gol de generic în runda precedentă, Artean n-a mai marcat și cu Mioveni, dar e fericit că echipa lui a obținut a doua victorie consecutivă.

„Știam că ne așteaptă un meci cu o echipă organizată. Sperăm să continuăm tot așa. Mioveni e o echipă grea. VAR-ul ne ajută, e ceva benefic. Ne dorim să terminăm mai sus decât anul trecut. Cred că e un campionat mai puternic decât anul ăsta, e puțin mai greu. Astăzi am jucat mai în spate, dar tot sunt obișnuit”, a precizat și Andrei Artean.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și