Închide meniul
Foto

Cristi Bălgrădean a „îngropat-o” pe CFR Cluj în meciul cu Inter Escaldes! Gafă de amator comisă de portarul campioanei României

Cosmin Cioboată Publicat: 27 iulie 2022, 18:43 / Actualizat: 27 iulie 2022, 23:44

Reclamă
Cristi Bălgrădean a „îngropat-o” pe CFR Cluj în meciul cu Inter Escaldes! Gafă de amator comisă de portarul campioanei României

Cristi Bălgrădean, gafă uriașă în Inter Escaldes - CFR Cluj

Cristi Bălgrădean, gafă uriașă în Inter Escaldes - CFR Cluj / Youtube CFR Cluj

Cristi Bălgrădean a „îngropat-o” pe CFR Cluj în meciul retur cu Inter Escaldes, din turul 2 preliminar al UEFA Conference League. Portarul campioanei României a ieșit pe sub minge la o aruncare lungă venită din out de margine, în careul ardelenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorrezii au profitat de gafa neașteptată a lui Bălgrădean și au deschis scorul, în goana după o „remontada” miraculoasă.

Cristi Bălgrădean a „îngropat-o” pe CFR Cluj în meciul cu Inter Escaldes

În minutul 21 al partidei din Andorra, Inter Escaldes a repus mingea lung din out de margine. Bălgrădean a ieșit la marginea careului mic în încercarea de a boxa, dar a ratat complet întâlnirea cu balonul. Mingea a ajuns cu noroc la Angel de la Torre, care a reluat din voleu către poarta rămasă goală. Pe traiectorie s-a aflat Genis Soldevilla, care a pus capul și a trimis în plasă.

Inter Escaldes - CFR Cluj
Inter Escaldes – CFR Cluj / Sursa: Youtube CFR Cluj
Inter Escaldes - CFR Cluj
Inter Escaldes – CFR Cluj / Sursa: Youtube CFR Cluj
Inter Escaldes - CFR Cluj
Inter Escaldes – CFR Cluj / Sursa: Youtube CFR Cluj

Ulterior, formația semi-profesionistă din Andorra și-a mai creat câteva ocazii periculoase, cu centrări venite din marginea careului.

În tur, CFR Cluj s-a impus cu 3-0, după un meci excelent făcut de Jefte Betancor.

Reclamă

Dan Petrescu, nemulţumit după CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0

CFR Cluj nu a avut milă de Inter Escaldes şi a câştigat cu 3-0 în turul 2 din Conference League. Campionii României au făcut uitată ruşinea cu Pyunik, din preliminariile UEFA Champions League. Dan Petrescu are, în sfârşit, motive de bucurie.

CFR a avut o seară liniștită în Gruia. Jefte Betancor a fost omul meciului. A contribuit la 2 dintre cele 3 goluri marcate de ardeleni. Totuşi, „Bursucul” s-a declarat nemulţumit la conferinţa de presă.

„(Reporter: Calificare tranşată?) În niciun caz. Dacă îmi spuneai înainte de meci că e 3-0, eram fericit, dar la câte ocazii am avut astăzi… cred că nu a fost niciun meci, în carieră, în care echipa mea să rateze atât de mult. Foarte multe ocazii. În niciun caz nu s-a terminat. Avem deplasare grea la Craiova, jucăm la 40 de grade, după care mergem 10 ore în Andorra. Ei se odihnesc, noi mergem după o deplasare foarte grea la Craiova. E un meci care trebuia anulat, aşa era normal.

Reclamă 4 / 0/3

Aşa am crezut (n.r. după meciul cu Rapid, că s-a spart ghinionul) Aşa am crezut, dar la câte ocazii au fost azi, parcă ceva nu era bine. Având 10 ocazii mari şi dând numai 3 goluri, e clar că voiam mai mult. Portarul lor a fost inspirat, iar jucătorii noştri de atac nu au fost cei mai inspiraţi, chiar dacă toţi au jucat bine„, a declarat Dan Petrescu după CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0.

Românul de la Inter Escaldes, Raul Feher, a comis un penalty şi a fost autorul unui autogol. Totuşi, Dan Petrescu asigură că fundaşul a făcut un meci bun.

„Din ce am văzut eu, nu m-am concentrat pe ce au făcut ei, eu zic că a jucat foarte bine. A dat tot ce a avut mai bun. Feher mi-a zis după meci: ‘La noi o să vedeţi o altă echipă, suntem pregătiţi, cunoaştem temparatura‘”, a mai spus antrenorul campioanei României.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! Vezi toate știrile
Citește și