Închide meniul

Dan Petrescu, nemulţumit după CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0: „În niciun caz nu suntem calificaţi!”. Declaraţii surprinzătoare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 iulie 2022, 23:40 / Actualizat: 21 decembrie 2023, 20:08

Dan Petrescu, nemulţumit după CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0: „În niciun caz nu suntem calificaţi!. Declaraţii surprinzătoare

Dan Petrescu a avut o reacţie durprinzătoare după CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0

Dan Petrescu, la conferinţa de presă după CFR Cluj – Inter Escaldes / Antena Sport

Dan Petrescu a fost nemulţumit după CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0. CFR Cluj nu a avut milă de Inter Escaldes şi a câştigat cu 3-0 în turul 2 din Conference League. Campionii României au făcut uitată ruşinea cu Pyunik, din preliminariile UEFA Champions League. Dan Petrescu are, în sfârşit, motive de bucurie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR a avut o seară liniștită în Gruia. Jefte Betancor a fost omul meciului. A contribuit la 2 dintre cele 3 goluri marcate de ardeleni. Totuşi, „Bursucul” s-a declarat nemulţumit la conferinţa de presă.

Dan Petrescu, nemulţumit după CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0

„(Reporter: Calificare tranşată?) În niciun caz. Dacă îmi spuneai înainte de meci că e 3-0, eram fericit, dar la câte ocazii am avut astăzi… cred că nu a fost niciun meci, în carieră, în care echipa mea să rateze atât de mult. Foarte multe ocazii. În niciun caz nu s-a terminat. Avem deplasare grea la Craiova, jucăm la 40 de grade, după care mergem 10 ore în Andorra. Ei se odihnesc, noi mergem după o deplasare foarte grea la Craiova. E un meci care trebuia anulat, aşa era normal.

Aşa am crezut (n.r. după meciul cu Rapid, că s-a spart ghinionul) Aşa am crezut, dar la câte ocazii au fost azi, parcă ceva nu era bine. Având 10 ocazii mari şi dând numai 3 goluri, e clar că voiam mai mult. Portarul lor a fost inspirat, iar jucătorii noştri de atac nu au fost cei mai inspiraţi, chiar dacă toţi au jucat bine„, a declarat Dan Petrescu după CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0.

Românul de la Inter Escaldes, Raul Feher, a comis un penalty şi a fost autorul unui autogol. Totuşi, Dan Petrescu asigură că fundaşul a făcut un meci bun.

Reclamă

Din ce am văzut eu, nu m-am concentrat pe ce au făcut ei, eu zic că a jucat foarte bine. A dat tot ce a avut mai bun. Feher mi-a zis după meci: ‘La noi o să vedeţi o altă echipă, suntem pregătiţi, cunoaştem temparatura‘”, a mai spus antrenorul campioanei României.

Antrenorul campioanei României: „Eu sunt mereu îngrijorat”

Ardelenii sunt încă furioşi că partida cu FC U Craiova 1948 a fost reprogramată pentru duminică, la ora 16:00.

Meciul trebuia amânat pentru o altă dată. Şeriff Tiraspol face aşa, Steaua Roşie Belgrad face aşa, croaţii fac aşa. La CFR nu s-a întâmplat niciodată să se amâne un meci şi acum erau toate motivele. Sunt îngrijorat pentru că avem deplasarea asta lungă, la Craiova şi pe urmă plecăm în Spania. Eu mereu sunt îngrijorat. Trebuia să marcăm mai multe goluri„, a spus Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Betancor a marcat primul său gol în tricoul lui CFR Cluj în minutul 5, din penalty. Raul Feher, fundașul român de la Inter Escaldes, a comis henț în propriul careu la șutul expediat de același Jefte. A fost primul gol marcat de atacantul adus de la Farul pentru CFR Cluj, la cea de-a 4-a apariție în tricoul campioanei României.

În minutul 38, Jefte a ieșit din nou la rampă, când l-a servit pe Gabriel Debeljuh. Croatul a trimis în plasă cu latul, din interiorul careului.

Tabela a fost completată în minutul 84, când același Raul Feher, personaj negativ la primul gol al CFR-ului, și-a trimis mingea în proprie poartă. Manșa retur dintre Inter Escaldes și CFR Cluj se va disputa pe 27 iulie, de la ora 18:00.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și