Închide meniul

Inter Escaldes – CFR Cluj 1-1 (1-4). Campioana României s-a calificat în turul 3 din Conference League după o remiză umilitoare. Ardelenii, prestație rușinoasă

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2022, 19:59

Inter Escaldes – CFR Cluj 1-1 (1-4). Campioana României s-a calificat în turul 3 din Conference League după o remiză umilitoare. Ardelenii, prestație rușinoasă

Dan Petrescu, în timpul unui antrenament

Dan Petrescu, în timpul unui antrenament / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

  • Inter Escaldes – CFR Cluj 1-1 (1-4)
  • Campioana României s-a calificat în turul 3 din Conference League după o remiză umilitoare

Inter Escaldes – CFR Cluj 1-1 (1-4). Campioana României s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League după o remiză umilitoare. Ardelenii n-au reușit să învingă formația semi-profesionistă din Andorra, deși au evoluat mai bine de jumătate de oră în superioritate numerică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a obținut calificarea în turul 3 din Conference League după ce a trecut de campioana Andorrei cu 4-1, la general. Ardelenii s-au chinuit teribil în returul din Andorra, unde au obținut o remiză umilitoare, scor 1-1.

Inter Escaldes – CFR Cluj 1-1 (1-4). Campioana României s-a calificat în turul 3 din Conference League

Inter Escaldes a deschis scorul în minutul 21 după o gafă uriașă comisă de Cristi Bălgrădean. Campioana Andorrei a repus mingea lung din out de margine, iar portarul CFR-ului a ieșit la marginea careului mic în încercarea de a boxa, dar a ratat complet întâlnirea cu balonul.

Reclamă

Mingea a ajuns cu noroc la Angel de la Torre, care a reluat din voleu către poarta rămasă goală. Pe traiectorie s-a aflat Genis Soldevilla, care a pus capul și a trimis în plasă.

Inter Escaldes a continuat să pună presiune la poarta lui Bălgrădean și și-a creat mai multe ocazii, în încercarea de a întoarce rezulatul din tur: 3-0, în favoarea CFR-ului.

Reclamă

Ciprian Deac a restabilit egalitatea în minutul 51, dintr-un penalty obținut tot de el. Andorrezii au rămas în 10 oameni în minutul 61. Ildefons Lima a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, după o simulare în careu.

Chiar și în inferioritate numerică, Inter Escaldes a continuat să fie periculoasă pe faza ofensivă și a trecut pe lângă un nou gol. Apărarea lui Dan Petrescu a scăpat însă netaxată. Campioana Andorrei a încheiat meciul cu 2 oameni în minus, după ce a fost eliminat în prelungiri și Jesus Rubio.

FINAL. Inter Escaldes – CFR Cluj 1-1 (1-4). Campioana României s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League după o remiză rușinoasă în Andorra.

Reclamă 4 / 0/3

Min 90+3. Inter Escaldes termină meciul în 9 oameni. A fost eliminat și Jesus Rubio.

Min 73. Ocazie uriașă pentru Inter Escaldes! Andreu trimite peste poartă, din 3 metri.

Min 61. Roșu pentru andorrezi! Ildefons Lima primește al doilea galben și este eliminat, după o simulare în careu.

Min 59. Bară pentru Inter Escaldes! Chete trimite în bară, după o centrare în careu.

Min 51. GOOOL CFR Cluj! Ciprian Deac înscrie din lovitură de la 11 metri, cu o execuție sigură în dreapta portarului.

Min 50. Penalty pentru CFR Cluj, după un fault comis asupra lui Ciprian Deac!

PAUZĂ. Inter Escaldes – CFR Cluj 1-0. Umilință pentru trupa lui Dan Petrescu în prima repriză din Andorra. Formația semi-profesionistă a deschis scorul în minutul 21, apoi a continuat să-și creeze ocazii periculoase.

Reclamă

De cealaltă parte, campioana României a fost extrem de modestă pe faza ofensivă. Ardelenii n-au reușit să trimită vreun șut pe spațiul porții, în timp ce andorrezii au expediat 4. 8-7 este și raportul șuturilor, per total, în favoarea lui Inter Escaldes. Cristi Bălgrădean a intervit în 3 rânduri, în timp ce portarul gazdelor n-a avut nimic de apărat în prima parte.

Min 29. Continuă emoțiile în apărarea CFR-ului! Jucătorii andorrezi au expediat două centrări periculoase în careul campioanei României, însă n-au reușit să finalizeze, din fericire pentru elevii lui Dan Petrescu.

Min 21. GOL Inter Escaldes! Campioana Andorrei a deschis scorul, după o greșeală uriașă comisă de Cristi Bălgrădean. Portarul CFR-ului a ieșit pe sub mingea aruncată în careul ardelenilor din out de margine. Mingea a ajuns la De la Torre, care a reluat spre poarta rămasă goală. Lângă linie s-a aflat Soldevila, care reluat cu capul în plasă.

Min 17. Ocazie mare pentru Inter Escaldes! Atacantul Sascha Andreu a relut periculos cu capul pe lângâ poartă, după un corner.

Min 1. A început meciul din Andorra!

Inter d’Escaldes (4-4-2): Munoz – Gallego, Ildefons Lima, Chete, Marce – De La Torre, Martinez, Roca, Cabrera – Soldevila, Andreu

Rezerve: Coca, Chus Rubio, Moreno, Betriu, Jordi Rubio

Antrenor: Raul Obiols

CFR Cluj (4-3-3): Bălgrădean – Manea, Burcă, Kolinger, Camora – Deac, Bordeianu, Cvek – Păun, Debeljuh, Roger

Rezerve: Scuffet, Rareș Gal, Graovac, Petrila, Yeboah, Betancor, Mistrati, Yuri, Braun, Muhar, Buș

Antrenor: Dan Petrescu

Dacă se vor califica, în turul al treilea preliminar, clujenii se vor duela cu Shakhtyor Soligorsk, din Belarus.

”Pentru fotbalul românesc e foarte bine ca toate echipele să se califice. Eu mereu avertizez aceste lucruri, dar lumea mă ia la mișto. Accept că mă ia la mișto lumea. Dar, după meciuri, parcă zic toți că am avut dreptate.

În fotbal se poate întâmpla orice, oricând. Sheriff Tiraspol a bătut-o pe Real Madrid. Cine punea 1 euro că bat ei la Real acasă? E posibil orice. Dacă nu ești concentrat, se poate întâmpla orice”, a declarat Dan Petrescu înaintea meciului.

Dan Petrescu, nemulţumit după CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0

CFR Cluj nu a avut milă de Inter Escaldes şi a câştigat cu 3-0 în turul 2 din Conference League. Campionii României au făcut uitată ruşinea cu Pyunik, din preliminariile UEFA Champions League. Dan Petrescu are, în sfârşit, motive de bucurie.

CFR a avut o seară liniștită în Gruia. Jefte Betancor a fost omul meciului. A contribuit la 2 dintre cele 3 goluri marcate de ardeleni. Totuşi, „Bursucul” s-a declarat nemulţumit la conferinţa de presă.

„(Reporter: Calificare tranşată?) În niciun caz. Dacă îmi spuneai înainte de meci că e 3-0, eram fericit, dar la câte ocazii am avut astăzi… cred că nu a fost niciun meci, în carieră, în care echipa mea să rateze atât de mult. Foarte multe ocazii. În niciun caz nu s-a terminat. Avem deplasare grea la Craiova, jucăm la 40 de grade, după care mergem 10 ore în Andorra. Ei se odihnesc, noi mergem după o deplasare foarte grea la Craiova. E un meci care trebuia anulat, aşa era normal.

Aşa am crezut (n.r. după meciul cu Rapid, că s-a spart ghinionul) Aşa am crezut, dar la câte ocazii au fost azi, parcă ceva nu era bine. Având 10 ocazii mari şi dând numai 3 goluri, e clar că voiam mai mult. Portarul lor a fost inspirat, iar jucătorii noştri de atac nu au fost cei mai inspiraţi, chiar dacă toţi au jucat bine„, a declarat Dan Petrescu după CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0.

Românul de la Inter Escaldes, Raul Feher, a comis un penalty şi a fost autorul unui autogol. Totuşi, Dan Petrescu asigură că fundaşul a făcut un meci bun.

„Din ce am văzut eu, nu m-am concentrat pe ce au făcut ei, eu zic că a jucat foarte bine. A dat tot ce a avut mai bun. Feher mi-a zis după meci: ‘La noi o să vedeţi o altă echipă, suntem pregătiţi, cunoaştem temparatura‘”, a mai spus antrenorul campioanei României.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB