Închide meniul

„Revoluţia” lui Nicolae Dică a început la FCSB! Mihai Stoica: „Vrea să-şi ridice jucătorii capul din pământ!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 iulie 2022, 9:29

Reclamă
„Revoluţia lui Nicolae Dică a început la FCSB! Mihai Stoica: „Vrea să-şi ridice jucătorii capul din pământ!

Ce schimbări a făcut Nicolae Dică după revenirea la FCSB

Nicolae Dică, pe banca FCSB-ului / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

„Revoluţia” lui Nicolae Dică a început la FCSB. Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, a dezvăluit că „Dicanio” vrea cu orice preţ să ridice moralul jucătorilor şi să le redea încrederea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică le-a cerut elevilor săi să discute mai mult în timpul antrenamentelor, dar şi a meciurilor. Primul test pentru noul antrenor al roş-albaştrilor va fi în această seară, pe Arena Naţională, cu FC Saburtalo, în returul din Conference League.

„Revoluţia” lui Nicolae Dică a început la FCSB

„El are o misiune pe termen scurt, să ridice jucătorii. La ce mod? Să-şi ridice jucătorii capul din pământ. Pentru că la momentul ăsta, asta facem noi.

Astăzi, în discursul pe care l-a avut, le-a cerut în mod expres să vorbească în timpul antrenamentelor şi meciurilor. A sesizat şi el, cum am sesizat şi noi şi am avut discuţii, că nu prea vorbesc. E foarte important”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Nicolae Dică sună adunarea înainte de FCSB – FC Saburtalo

Nicolae Dică sună adunarea înainte de FCSB – FC Saburtalo. Echipa roş-albastră a fost învinsă în confruntarea tur, scor 0-1, şi este obligată să marcheze pentru a spera la calificare. Un singur gol a reuşit gruparea roş-albastră până acum, în trei meciuri disputate.

Reclamă

Nicolae Dică a pregătit un discurs pentru jucătorii FCSB, cărora le-au transmis că trebuie să dea totul pentru calificarea în următorul tur preliminar. „Dicanio” anunţă că elevii săi trebuie să renunţe la individualism şi să formeze o adevărată echipă.

„Am doar două zile la dispoziție pentru a antrena echipa, dar este normal să gândim că trebuie să mergem mai departe în Europa. Avem un meci foarte greu, cu o echipă bună, dar trebuie să intrăm cu gândul că putem să ne calificăm mai departe.

Trebuie să fim o echipă, jucătorii trebuie să înțeleagă că am nevoie de un grup. Un jucător poate să-mi câștige 2-3 meciuri, dar pentru a câștiga campionatul și a merge în grupe trebuie să fim o echipă.

Reclamă 4 / 0/3

La cele două antrenamente am lucrat tactic foarte mult, și ofensiv și defensiv. Am încercat să umblu la moralul lor. Trebuie să aibă încredere în ei, fiindcă au valoare. Trebuie să-și depășească nivelul de anul trecut. Asta le cer, asta îmi doresc de la ei”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Gigi Becali îi aduce întăriri lui Nicolae Dică

Gigi Becali îi aduce întăriri lui Nicolae Dică la FCSB, după vânzarea lui Florin Tănase în China. Patronul roş-albaştrilor şi-a făcut calculele şi a anunţat că va avea un buget de 10 milioane de euro.

Gigi Becali va încasa 3 milioane de euro din vânzarea lui Florin Tănase. Patronul FCSB a pus ochii pe David Miculescu de la UTA Arad şi pe Alexandru Işfan, de la FC Argeş.

„Da, Safranko. Mai e încă unul. Să vedem când se rezolvă. Acum, că pleacă Tănase, nu mai îmi e teamă. O să am buget de 10 milioane de euro, din bani pe care trebuie să îi încasez. Nu mai am treabă, tată, nu mai dau.

Ce vreau să iau nu e din campiomatul României. Dacă îl dă pe Miculescu cu 500.000 de euro, îl iau. Dacă îl dă pe Işfan pe un preţ acceptabil, îl iau”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și