Închide meniul

Nicolae Dică sună adunarea înainte de FCSB – FC Saburtalo: „Încredere! Mergem mai departe în Europa!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 iulie 2022, 15:30

Nicolae Dică sună adunarea înainte de FCSB – FC Saburtalo: „Încredere! Mergem mai departe în Europa!

Nicolae Dică, într-un meci pentru FCSB

Nicolae Dică, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Nicolae Dică sună adunarea înainte de FCSB – FC Saburtalo. Echipa roş-albastră a fost învinsă în confruntarea tur, scor 0-1, şi este obligată să marcheze pentru a spera la calificare. Un singur gol a reuşit gruparea roş-albastră până acum, în trei meciuri disputate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a pregătit un discurs pentru jucătorii FCSB, cărora le-au transmis că trebuie să dea totul pentru calificarea în următorul tur preliminar. „Dicanio” anunţă că elevii săi trebuie să renunţe la individualism şi să formeze o adevărată echipă.

Nicolae Dică sună adunarea înainte de FCSB – FC Saburtalo

„Am doar două zile la dispoziție pentru a antrena echipa, dar este normal să gândim că trebuie să mergem mai departe în Europa. Avem un meci foarte greu, cu o echipă bună, dar trebuie să intrăm cu gândul că putem să ne calificăm mai departe.

Trebuie să fim o echipă, jucătorii trebuie să înțeleagă că am nevoie de un grup. Un jucător poate să-mi câștige 2-3 meciuri, dar pentru a câștiga campionatul și a merge în grupe trebuie să fim o echipă.

La cele două antrenamente am lucrat tactic foarte mult, și ofensiv și defensiv. Am încercat să umblu la moralul lor. Trebuie să aibă încredere în ei, fiindcă au valoare. Trebuie să-și depășească nivelul de anul trecut. Asta le cer, asta îmi doresc de la ei”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Reclamă

Nicolae Dică ia în calcul orice scenariu, după revenirea la FCSB

Nicolae Dică ia în calcul orice scenariu, după revenirea la FCSB. Antrenorul are mână liberă pentru 15 etape, iar obiectivul stabilit de Gigi Becali este ca gruparea roş-albastră să fie lider în clasament sau la trei puncte în spatele liderului.

Dacă „Dicanio” nu îşi va îndeplini obiectivul, Gigi Becali va interveni din nou la echipă.

„Nu trebuie să facem caz. O să iau în seamă persoanele care m-au susţinut. Cel mai important lucru este să îmi impun ideile. Oamenii au spus că antrenorii vin pentru bani. Banii sunt pe ultimul loc. Nu i-am pus pe primul loc.

Reclamă 4 / 0/3

Nu trebuie să stau să explic ce este diferit. Este important că am ajuns la un numitor comun. Ziua de luni a fost până noaptea târziu… Nu este vorba de condiţii. Sunt un om care comunică, care ascultă idei de la oamenii din jur.

Au fost lucruri pe care le-a spus atunci dânsul. Ştiţi cum e la nervi. Am convingerea şi cuvântul patronului că nu se va mai întâmpla acest lucru. Dacă nu vom avea rezultate după 15 etape, normal că va veni un alt antrenor. Am stabilit că e un obiectiv în 15 etape. Există şi o clauză de rezilere. Nu se poate să plece oricând”, a declarat Nicolae Dică, în cadrul unei conferinţe de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și