Închide meniul

„Revoluţia” lui Nicolae Dică a început la FCSB! Mihai Stoica: „Vrea să-şi ridice jucătorii capul din pământ!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 iulie 2022, 9:29

„Revoluţia lui Nicolae Dică a început la FCSB! Mihai Stoica: „Vrea să-şi ridice jucătorii capul din pământ!

Ce schimbări a făcut Nicolae Dică după revenirea la FCSB

Nicolae Dică, pe banca FCSB-ului / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

„Revoluţia” lui Nicolae Dică a început la FCSB. Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, a dezvăluit că „Dicanio” vrea cu orice preţ să ridice moralul jucătorilor şi să le redea încrederea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică le-a cerut elevilor săi să discute mai mult în timpul antrenamentelor, dar şi a meciurilor. Primul test pentru noul antrenor al roş-albaştrilor va fi în această seară, pe Arena Naţională, cu FC Saburtalo, în returul din Conference League.

„Revoluţia” lui Nicolae Dică a început la FCSB

„El are o misiune pe termen scurt, să ridice jucătorii. La ce mod? Să-şi ridice jucătorii capul din pământ. Pentru că la momentul ăsta, asta facem noi.

Astăzi, în discursul pe care l-a avut, le-a cerut în mod expres să vorbească în timpul antrenamentelor şi meciurilor. A sesizat şi el, cum am sesizat şi noi şi am avut discuţii, că nu prea vorbesc. E foarte important”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Nicolae Dică sună adunarea înainte de FCSB – FC Saburtalo

Nicolae Dică sună adunarea înainte de FCSB – FC Saburtalo. Echipa roş-albastră a fost învinsă în confruntarea tur, scor 0-1, şi este obligată să marcheze pentru a spera la calificare. Un singur gol a reuşit gruparea roş-albastră până acum, în trei meciuri disputate.

Reclamă

Nicolae Dică a pregătit un discurs pentru jucătorii FCSB, cărora le-au transmis că trebuie să dea totul pentru calificarea în următorul tur preliminar. „Dicanio” anunţă că elevii săi trebuie să renunţe la individualism şi să formeze o adevărată echipă.

„Am doar două zile la dispoziție pentru a antrena echipa, dar este normal să gândim că trebuie să mergem mai departe în Europa. Avem un meci foarte greu, cu o echipă bună, dar trebuie să intrăm cu gândul că putem să ne calificăm mai departe.

Trebuie să fim o echipă, jucătorii trebuie să înțeleagă că am nevoie de un grup. Un jucător poate să-mi câștige 2-3 meciuri, dar pentru a câștiga campionatul și a merge în grupe trebuie să fim o echipă.

Reclamă 4 / 0/3

La cele două antrenamente am lucrat tactic foarte mult, și ofensiv și defensiv. Am încercat să umblu la moralul lor. Trebuie să aibă încredere în ei, fiindcă au valoare. Trebuie să-și depășească nivelul de anul trecut. Asta le cer, asta îmi doresc de la ei”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Gigi Becali îi aduce întăriri lui Nicolae Dică

Gigi Becali îi aduce întăriri lui Nicolae Dică la FCSB, după vânzarea lui Florin Tănase în China. Patronul roş-albaştrilor şi-a făcut calculele şi a anunţat că va avea un buget de 10 milioane de euro.

Gigi Becali va încasa 3 milioane de euro din vânzarea lui Florin Tănase. Patronul FCSB a pus ochii pe David Miculescu de la UTA Arad şi pe Alexandru Işfan, de la FC Argeş.

„Da, Safranko. Mai e încă unul. Să vedem când se rezolvă. Acum, că pleacă Tănase, nu mai îmi e teamă. O să am buget de 10 milioane de euro, din bani pe care trebuie să îi încasez. Nu mai am treabă, tată, nu mai dau.

Ce vreau să iau nu e din campiomatul României. Dacă îl dă pe Miculescu cu 500.000 de euro, îl iau. Dacă îl dă pe Işfan pe un preţ acceptabil, îl iau”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și