Închide meniul

Ucraina, reacţie dură după ce turcii au scandat numele lui Vladimir Putin: „Susţin un asasin care bombardează ţara noastră!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 iulie 2022, 14:24

Reclamă
Ucraina, reacţie dură după ce turcii au scandat numele lui Vladimir Putin: „Susţin un asasin care bombardează ţara noastră!

Ucraina, reacţie dură după ce turcii au scandat numele lui Vladimir Putin

Fanii lui Fenerbahce, în timpul unui meci / Profimedia

Ucraina a avut o reacţie dură după ce turcii au scandat numele lui Vladimir Putin la Fenerbahce – Dinamo Kiev 1-2. Totul s-a întâmplat seara trecută, chiar sub ochii lui Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasil Bodnar, ambasadorul Ucrainei în Turcia, nu a trecut cu vederea gestul făcut de fanii turci. Acesta a condamnat în termeni duri scandările cu „La la la la laaa, Vladimir Putin”.

Ucraina, reacţie dură după ce turcii au scandat numele lui Vladimir Putin

„Fotbalul este un joc corect. Dinamo Kiev a fost mai puternică. Este foarte trist să auzi din partea suporterilor lui Fenerbahce cuvinte care susţin un asasin şi un agresor care bombardează ţara noastră.

Sunt recunoscător poporului prieten turc pentru susţinerea Ucrainei şi reacţia la aceste comentarii nepotrivite ale unor suporteri”, a reacţionat ambasadorul Vasil Bodnar pe Twitter.

Reclamă

Mircea Lucescu, revoltat după Fenerbahce – Dinamo Kiev 1-2

Mircea Lucescu a fost revoltat după ce turcii au scandat numele lui Vladimir Putin în Fenerbahce – Dinamo Kiev 1-2. Marele antrenor român s-a enervat şi a refuzat să participe la conferinţa de presă.

Mircea Lucescu, care s-a implicat încă de la începutul războiului în susținerea ucrainenilor, a fost un car de nervi. „Il Luce” a refuzat să meargă la conferinţa de presă şi a oferit doar o reacţie scurtă, după fluierul final.

„Te întreb, ai numărat din nou câte greșeli am făcut? Totul a mers conform planului, a funcționat și am câștigat. Dar nu putem accepta comportamentul fanilor. Nu mă așteptam la un astfel de comportament. E ruşinos şi păcat!”, a fost reacţia lui Mircea Lucescu, citat de sport.ua.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo Kiev s-a calificat în turul 3 preliminar din UEFA Champions League cu un gol înscris de Oleksandr Karavaev în minutul 114. Campioana Ucrainei s-a impus cu 2-1, la general, după un duel extrem de tensionat la Istanbul.

„Am adunat o mulțime de informații și ne-am pregătit foarte bine în ultimele cinci zile. Băieții au dat totul pe teren. Ne-am organizat foarte bine apărarea, mai ales în prima repriză, pentru că știam că Fenerbahce va începe lupta foarte agresiv și va pune presiune. Am reușit să ne ocupăm de asta, iar în a doua repriză am vrut să egalăm și să câștigăm.

A fost un meci foarte bun între două echipe puternice. Sunt foarte bucuros că echipa mea a reușit să mențină un nivel fizic bun până la finalul meciului. Cred că meritam să câștigăm această rundă de calificare. Într-un cuvânt, a fost o luptă grozavă pe teren!”, a mai spus antrenorul român.

”Fanii lui Fenerbahce sunt patetici!”

Fanii lui Fenerbahce au scandat numele lui Vladimir Putin în timpul meciului cu Dinamo Kiev, din turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Scenele incredibile s-au produs chiar sub ochii lui Mircea Lucescu, care a obținut dramatic calificarea, cu un gol marcat în prelungiri.

Fanii turci n-au ținut cont de victimile și atrocitățile produse de armata rusă în Ucraina și l-au aclamat pe Vladimir Putin. Suporterii lui Fenerbache au cântat la unison numele liderului de la Kremlin, iar imaginile respective au făcut rapid înconjurul lumii.

”Un moment profund jenant pentru Fenerbahce” / ”Rușinos!” / ”Fanii lui Fenerbahce sunt patetici!”, au fost unele dintre reacțiile acide ale fanilor din mediul online după imaginile greu de înțeles de la Istanbul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și