Închide meniul

Ucraina, reacţie dură după ce turcii au scandat numele lui Vladimir Putin: „Susţin un asasin care bombardează ţara noastră!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 iulie 2022, 14:24

Ucraina, reacţie dură după ce turcii au scandat numele lui Vladimir Putin: „Susţin un asasin care bombardează ţara noastră!

Ucraina, reacţie dură după ce turcii au scandat numele lui Vladimir Putin

Fanii lui Fenerbahce, în timpul unui meci / Profimedia

Ucraina a avut o reacţie dură după ce turcii au scandat numele lui Vladimir Putin la Fenerbahce – Dinamo Kiev 1-2. Totul s-a întâmplat seara trecută, chiar sub ochii lui Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasil Bodnar, ambasadorul Ucrainei în Turcia, nu a trecut cu vederea gestul făcut de fanii turci. Acesta a condamnat în termeni duri scandările cu „La la la la laaa, Vladimir Putin”.

Ucraina, reacţie dură după ce turcii au scandat numele lui Vladimir Putin

„Fotbalul este un joc corect. Dinamo Kiev a fost mai puternică. Este foarte trist să auzi din partea suporterilor lui Fenerbahce cuvinte care susţin un asasin şi un agresor care bombardează ţara noastră.

Sunt recunoscător poporului prieten turc pentru susţinerea Ucrainei şi reacţia la aceste comentarii nepotrivite ale unor suporteri”, a reacţionat ambasadorul Vasil Bodnar pe Twitter.

Reclamă

Mircea Lucescu, revoltat după Fenerbahce – Dinamo Kiev 1-2

Mircea Lucescu a fost revoltat după ce turcii au scandat numele lui Vladimir Putin în Fenerbahce – Dinamo Kiev 1-2. Marele antrenor român s-a enervat şi a refuzat să participe la conferinţa de presă.

Mircea Lucescu, care s-a implicat încă de la începutul războiului în susținerea ucrainenilor, a fost un car de nervi. „Il Luce” a refuzat să meargă la conferinţa de presă şi a oferit doar o reacţie scurtă, după fluierul final.

„Te întreb, ai numărat din nou câte greșeli am făcut? Totul a mers conform planului, a funcționat și am câștigat. Dar nu putem accepta comportamentul fanilor. Nu mă așteptam la un astfel de comportament. E ruşinos şi păcat!”, a fost reacţia lui Mircea Lucescu, citat de sport.ua.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo Kiev s-a calificat în turul 3 preliminar din UEFA Champions League cu un gol înscris de Oleksandr Karavaev în minutul 114. Campioana Ucrainei s-a impus cu 2-1, la general, după un duel extrem de tensionat la Istanbul.

„Am adunat o mulțime de informații și ne-am pregătit foarte bine în ultimele cinci zile. Băieții au dat totul pe teren. Ne-am organizat foarte bine apărarea, mai ales în prima repriză, pentru că știam că Fenerbahce va începe lupta foarte agresiv și va pune presiune. Am reușit să ne ocupăm de asta, iar în a doua repriză am vrut să egalăm și să câștigăm.

A fost un meci foarte bun între două echipe puternice. Sunt foarte bucuros că echipa mea a reușit să mențină un nivel fizic bun până la finalul meciului. Cred că meritam să câștigăm această rundă de calificare. Într-un cuvânt, a fost o luptă grozavă pe teren!”, a mai spus antrenorul român.

”Fanii lui Fenerbahce sunt patetici!”

Fanii lui Fenerbahce au scandat numele lui Vladimir Putin în timpul meciului cu Dinamo Kiev, din turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Scenele incredibile s-au produs chiar sub ochii lui Mircea Lucescu, care a obținut dramatic calificarea, cu un gol marcat în prelungiri.

Fanii turci n-au ținut cont de victimile și atrocitățile produse de armata rusă în Ucraina și l-au aclamat pe Vladimir Putin. Suporterii lui Fenerbache au cântat la unison numele liderului de la Kremlin, iar imaginile respective au făcut rapid înconjurul lumii.

”Un moment profund jenant pentru Fenerbahce” / ”Rușinos!” / ”Fanii lui Fenerbahce sunt patetici!”, au fost unele dintre reacțiile acide ale fanilor din mediul online după imaginile greu de înțeles de la Istanbul.

Reclamă
Recomandări
  • Ucraina, reacţie dură după ce turcii au scandat numele lui Vladimir Putin
  • Ce a transmis ambasadorul Ucrainei în Turcia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și