Închide meniul
VIDEO

Rareș Ilie a dat recital în fața colegilor de la Nice! Ce piesă românească le-a cântat “perla” de 19 ani

Cosmin Cioboată Publicat: 28 iulie 2022, 16:20

Reclamă
Rareș Ilie a dat recital în fața colegilor de la Nice! Ce piesă românească le-a cântat “perla” de 19 ani

Rareș Ilie a făcut show în fața colegilor de la Nice

Rareș Ilie a cântat în cantonamentul lui Nice / Youtube OGC Nice

Rareș Ilie a dat recital în fața colegilor de la Nice în timpul cantonamentului din presezon. “Perla” de 19 ani a încins atmosfera cu o piesă celebră din România, iar noii săi coechipieri s-au distrat de minune. Rareș pare să se simtă excelent la formația din Ligue 1, care l-a cumpărat în această vară de la Rapid în schimbul a 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareș Ilie s-a integrat foarte repede la Nice și pare să se înțeleagă foarte bine cu noii colegi.

Rareș Ilie a dat recital în fața colegilor de la Nice

Nice se află într-un stagiu de pregătire în Portugalia, sub comanda lui Lucien Favre. Când nu sunt pe terenul de antrenament, jucătorii echipei franceze se relaxează pe muzică.

Cei de la Nice i-au făcut “botezul” tânărului atacant, pe care l-au pus să cânte o melodie românească în fața tuturor. Rareș Ilie s-a urcat pe un scaun, în fața sălii de mese, a improvizat cu o sticlă pe post de microfon și a început să cânte celebra piesă a trupei O-Zone, “Dragostea din tei”, cunoscută la scară internațională.

Colegii de la Nice au cântat cot la cot cu Rareș refrenul piesei, creând o atmosferă pe cinste în prim-plan cu fostul jucător al Rapidului.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ȘUT&GOL 🇷🇴 (@_sutsigol)

 

Reclamă 4 / 0/3

Rareş Ilie l-a convins pe Lucien Favre, după amicalul cu AS Roma

Rareș Ilie a debutat la Nice în meciul amical cu AS Roma, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Cel mai scump transfer al verii făcut de gruparea din Ligue 1 a purtat tricoul cu numărul 18 şi a jucat 82 de minute. Chiar dacă nu a marcat, Ilie a fost printre remarcaţii antrenorului său.

Lucien Favre a vorbit, după fluierul final, despre prestaţia avută de Rareş Ilie împotriva echipei antrenate de Jose Mourinho. Fostul tehnician al Borussiei Dortmund s-a declarat mulţumit de mijlocaşul român.

„(Reporter: A fost primul meci al lui Rareş. Cum vi s-a părut?) Nu a fost rău, nu a fost rău deloc (n.r. Rareş Ilie. Poate juca număr 9, cred că se simte mai confortabil acolo. A jucat pe această poziţie la Bucureşti, pe partea stângă în caz de 4-4-3. Poate evolua şi în sistemul 4-3-3 ca şi număr 8, în cel mai bun caz. A fost foarte bine pentru mine.

Sunt mulţumit de evoluţia tinerilor, dar şi a celorlalţi fotbalişti care au jucat destul de puţin. Ne-am descurcat, cu toţii, destul de bine”, a spus Lucien Favre pentru site-ul oficial al clubului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și