Închide meniul
VIDEO

Rareș Ilie a dat recital în fața colegilor de la Nice! Ce piesă românească le-a cântat “perla” de 19 ani

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 iulie 2022, 16:20

Rareș Ilie a dat recital în fața colegilor de la Nice! Ce piesă românească le-a cântat “perla” de 19 ani

Rareș Ilie a făcut show în fața colegilor de la Nice

Rareș Ilie a cântat în cantonamentul lui Nice / Youtube OGC Nice

Rareș Ilie a dat recital în fața colegilor de la Nice în timpul cantonamentului din presezon. “Perla” de 19 ani a încins atmosfera cu o piesă celebră din România, iar noii săi coechipieri s-au distrat de minune. Rareș pare să se simtă excelent la formația din Ligue 1, care l-a cumpărat în această vară de la Rapid în schimbul a 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareș Ilie s-a integrat foarte repede la Nice și pare să se înțeleagă foarte bine cu noii colegi.

Rareș Ilie a dat recital în fața colegilor de la Nice

Nice se află într-un stagiu de pregătire în Portugalia, sub comanda lui Lucien Favre. Când nu sunt pe terenul de antrenament, jucătorii echipei franceze se relaxează pe muzică.

Cei de la Nice i-au făcut “botezul” tânărului atacant, pe care l-au pus să cânte o melodie românească în fața tuturor. Rareș Ilie s-a urcat pe un scaun, în fața sălii de mese, a improvizat cu o sticlă pe post de microfon și a început să cânte celebra piesă a trupei O-Zone, “Dragostea din tei”, cunoscută la scară internațională.

Colegii de la Nice au cântat cot la cot cu Rareș refrenul piesei, creând o atmosferă pe cinste în prim-plan cu fostul jucător al Rapidului.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ȘUT&GOL 🇷🇴 (@_sutsigol)

 

Reclamă 4 / 0/3

Rareş Ilie l-a convins pe Lucien Favre, după amicalul cu AS Roma

Rareș Ilie a debutat la Nice în meciul amical cu AS Roma, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Cel mai scump transfer al verii făcut de gruparea din Ligue 1 a purtat tricoul cu numărul 18 şi a jucat 82 de minute. Chiar dacă nu a marcat, Ilie a fost printre remarcaţii antrenorului său.

Lucien Favre a vorbit, după fluierul final, despre prestaţia avută de Rareş Ilie împotriva echipei antrenate de Jose Mourinho. Fostul tehnician al Borussiei Dortmund s-a declarat mulţumit de mijlocaşul român.

„(Reporter: A fost primul meci al lui Rareş. Cum vi s-a părut?) Nu a fost rău, nu a fost rău deloc (n.r. Rareş Ilie. Poate juca număr 9, cred că se simte mai confortabil acolo. A jucat pe această poziţie la Bucureşti, pe partea stângă în caz de 4-4-3. Poate evolua şi în sistemul 4-3-3 ca şi număr 8, în cel mai bun caz. A fost foarte bine pentru mine.

Sunt mulţumit de evoluţia tinerilor, dar şi a celorlalţi fotbalişti care au jucat destul de puţin. Ne-am descurcat, cu toţii, destul de bine”, a spus Lucien Favre pentru site-ul oficial al clubului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și