Închide meniul
VIDEO

Rareş Ilie l-a convins pe Lucien Favre: „E foarte bine pentru mine!”. Reacţia antrenorului de la Nice după debutul românului în amicalul cu Roma lui Jose Mourinho

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iulie 2022, 10:43

Rareş Ilie l-a convins pe Lucien Favre: „E foarte bine pentru mine!. Reacţia antrenorului de la Nice după debutul românului în amicalul cu Roma lui Jose Mourinho

Rareş Ilie va avea coechipier un fost campion din Premier League. Kasper Schmeicher a semnat cu Nice

Rareș Ilie, în timpul unui interviu / OGN Nice

Rareş Ilie l-a convins pe Lucien Favre chiar la debutul pentru Nice. Mijlocaşul ofensiv transferat de la Rapid pentru 5 milioane de euro a fost titular în amicalul cu AS Roma, încheiat 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai scump transfer al verii făcut de gruparea din Ligue 1 a purtat tricoul cu numărul 18 şi a jucat 82 de minute. Chiar dacă nu a marcat, Ilie a fost printre remarcaţii antrenorului său.

Rareş Ilie l-a convins pe Lucien Favre. Ce a declarat antrenorul lui Nice după amicalul cu AS Roma

Lucien Favre a vorbit, după fluierul final, despre prestaţia avută de Rareş Ilie împotriva echipei antrenate de Jose Mourinho. Fostul tehnician al Borussiei Dortmund s-a declarat mulţumit de mijlocaşul român.

(Reporter: A fost primul meci al lui Rareş. Cum vi s-a părut?) Nu a fost rău, nu a fost rău deloc (n.r. Rareş Ilie. Poate juca număr 9, cred că se simte mai confortabil acolo. A jucat pe această poziţie la Bucureşti, pe partea stângă în caz de 4-4-3. Poate evolua şi în sistemul 4-3-3 ca şi număr 8, în cel mai bun caz. A fost foarte bine pentru mine.

Sunt mulţumit de evoluţia tinerilor, dar şi a celorlalţi fotbalişti care au jucat destul de puţin. Ne-am descurcat, cu toţii, destul de bine„, a spus Lucien Favre pentru site-ul oficial.

Reclamă

Nice a reuşit să deschidă scorul contra echipei lui Jose Mourinho, prin Bilal Brahimi. Ulterior, AS Roma a reuşit să egaleze în repriza secundă, printr-un autogol al lui Mario Lemina. A fost al doilea amical al verii pentru Nice, în primul fiind învinsă de Fulham cu 2-0.

Echipele de start:

AS Roma: Svilar – Kumbulla, Smalling, Karsdorp – Vina, Perez, Matic, Spinazzola – Zaniolo, Shomurodov, Veretout

Reclamă 4 / 0/3

Nice: Bulka – Atal, Todibo, Dante, Bard – Lemina, Rosario, Stengs – Claude-Maurice, Brahimi, R. Ilie

Paulo Dybala, starul transferat în această vară de AS Roma, a fost rezervă neutilizată în amicalul de sâmbătă.

Rareş Ilie și-a făcut deja un prieten în Franța: „M-a luat deoparte!”

Rareș Ilie a fost primit cu brațele deschise la Nice, după transferul de la Rapid. Puștiul de 19 ani și-a făcut primul prieten la noua echipă, încă de la primul antrenament. Flavius Daniliuc, fundașul austriac cu origini românești, i-a făcut un „tur” fostei „perle” din Giulești.

Românul a recunoscut că, la început, a avut emoții, însă s-a liniștit după ce a început să dicute cu noii colegi. Fostul jucător al Rapidului a vorbit cel mai mult cu Flavius Daniliuc, jucătorul de 21 de ani cu origini românești, care reprezintă Austria.

A fost o zi bună, colegii m-au primit foarte bine. Am vorbit cu unii dintre ei, care se descurcă mai bine în engleză. Flavius (n.r. – Daniliuc) m-a luat deoparte și mi-a explicat mai multe lucruri, pentru că și el este român. Am avut puține emoții la început, dar colegii m-au ajutat și acum mă simt foarte bine.

Cunosc acest club, știu că este un club mare. Am urmărit Ligue 1 și am fost impresionat, iar acum sunt fericit să fiu aici. Trebuie să îmbunătățesc unele lucruri în jocul meu pentru că sunt încă tânăr. Am venit aici să învăț și să joc cât mai bine”, a spus Rareș Ilie, pentru OGN Nice TV.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și