Închide meniul

Ronaldo Deaconu și-a găsit imediat echipă, după ce a ratat transferul la CFR Cluj! Unde va juca mijlocașul

Cosmin Cioboată Publicat: 28 iulie 2022, 20:21

Reclamă
Ronaldo Deaconu și-a găsit imediat echipă, după ce a ratat transferul la CFR Cluj! Unde va juca mijlocașul

Ronaldo Deaconu, în tricoul lui Gaz Metan

Ronaldo Deaconu, după un gol marcat pentru Gaz Metan / FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Ronaldo Deaconu și-a găsit repede echipă, după ce a ratat transferul la CFR Cluj. Mijlocașul de 25 de ani ar urma să semneze cu Korona Kielce, o formație nou-promovată în prima ligă din Polonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deaconu a rămas liber de contract la începutul lunii, după despărțirea prematură de formația chineză Shaanxi Chang’an Athletic. Românul nu a fost plătit în ultimele 4 luni și și-a reziliat contractul.

Ronaldo Deaconu și-a găsit imediat echipă, după ce a ratat transferul la CFR Cluj

Fostul jucător de la Gaz Metan Mediaș s-a aflat în negocieri avansate cu CFR Cluj în ultima perioadă, iar mutarea părea să se îndrepte către un deznodământ pozitiv. În cele din urmă, cele două părți n-au reușit să materializeze transferul în Gruia.

Deaconu n-a intrat în panică și și-a găsit rapid alt angajament. Potrivit digisport.ro, mijlocașul cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.com va evolua la Korona Kielce. Ronaldo Deaconu ar fi bătut deja palma cu gruparea poloneză, iar transferul a intrat în linie dreaptă.

Deaconu a bifat numai 6 apariții în China, reușind să înscrie 3 goluri. De-a lungul carierei, jucătorul de 25 de ani a mai evoluat la Academia Hagi, juniorii lui Feyenoord și Twente, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica, Sepsi Sf. Gheorghe și Gaz Metan.

Reclamă
Reclamă

Ronaldo Deaconu a plecat de la Gaz Metan în martie, din cauza problemelor financiare uriașe ale clubului din Mediaș. Mijlocașul român n-a avut mai mult noroc nici la Shaanxi. Deaconu n-a încasat niciun ban în cele 4 luni petrecute în China și a părăsit echipa la începutul acestei luni.

Deaconu s-a aflat la un pas de transferul la CFR: „Lucrurile au luat o altă întorsătură”

Anunțul că transferul lui Ronaldo Deaconu la CFR Cluj a picat a fost făcut de Marius Bilaşco.

Directorul departamentului de scouting al campioanei României a mărturisit că decizia de a nu se semna contractul a fost atât a clubului, cât şi a jucătorului.

Reclamă

„Au fost discuţii, nu ştiu dacă se va concretiza. Dacă mă întrebi pe mine, în momentul de faţă nu cred că e o opţiune. Am discutat cu jucătorul, am făcut o ofertă, ne-am înţeles. După care lucrurile au luat o altă întorsătură. Nu s-a mai concretizat.

Nu neapărat că şi-a mărit pretenţiile, dar cred că a fost din ambele părţi o decizie de a nu se concretiza”, a declarat Marius Bilaşco, la Orange Sport.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:36

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

23:02

Denis Alibec l-a certat din nou pe un coechipier chiar pe teren! Motivul pentru care atacantul Farului a fost scos din sărite

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și