Închide meniul

Ronaldo Deaconu și-a găsit imediat echipă, după ce a ratat transferul la CFR Cluj! Unde va juca mijlocașul

Cosmin Cioboată Publicat: 28 iulie 2022, 20:21

Reclamă
Ronaldo Deaconu și-a găsit imediat echipă, după ce a ratat transferul la CFR Cluj! Unde va juca mijlocașul

Ronaldo Deaconu, în tricoul lui Gaz Metan

Ronaldo Deaconu, după un gol marcat pentru Gaz Metan / FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Ronaldo Deaconu și-a găsit repede echipă, după ce a ratat transferul la CFR Cluj. Mijlocașul de 25 de ani ar urma să semneze cu Korona Kielce, o formație nou-promovată în prima ligă din Polonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deaconu a rămas liber de contract la începutul lunii, după despărțirea prematură de formația chineză Shaanxi Chang’an Athletic. Românul nu a fost plătit în ultimele 4 luni și și-a reziliat contractul.

Ronaldo Deaconu și-a găsit imediat echipă, după ce a ratat transferul la CFR Cluj

Fostul jucător de la Gaz Metan Mediaș s-a aflat în negocieri avansate cu CFR Cluj în ultima perioadă, iar mutarea părea să se îndrepte către un deznodământ pozitiv. În cele din urmă, cele două părți n-au reușit să materializeze transferul în Gruia.

Deaconu n-a intrat în panică și și-a găsit rapid alt angajament. Potrivit digisport.ro, mijlocașul cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.com va evolua la Korona Kielce. Ronaldo Deaconu ar fi bătut deja palma cu gruparea poloneză, iar transferul a intrat în linie dreaptă.

Deaconu a bifat numai 6 apariții în China, reușind să înscrie 3 goluri. De-a lungul carierei, jucătorul de 25 de ani a mai evoluat la Academia Hagi, juniorii lui Feyenoord și Twente, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica, Sepsi Sf. Gheorghe și Gaz Metan.

Reclamă
Reclamă 4

Ronaldo Deaconu a plecat de la Gaz Metan în martie, din cauza problemelor financiare uriașe ale clubului din Mediaș. Mijlocașul român n-a avut mai mult noroc nici la Shaanxi. Deaconu n-a încasat niciun ban în cele 4 luni petrecute în China și a părăsit echipa la începutul acestei luni.

Deaconu s-a aflat la un pas de transferul la CFR: „Lucrurile au luat o altă întorsătură”

Anunțul că transferul lui Ronaldo Deaconu la CFR Cluj a picat a fost făcut de Marius Bilaşco.

Directorul departamentului de scouting al campioanei României a mărturisit că decizia de a nu se semna contractul a fost atât a clubului, cât şi a jucătorului.

Reclamă

„Au fost discuţii, nu ştiu dacă se va concretiza. Dacă mă întrebi pe mine, în momentul de faţă nu cred că e o opţiune. Am discutat cu jucătorul, am făcut o ofertă, ne-am înţeles. După care lucrurile au luat o altă întorsătură. Nu s-a mai concretizat.

Nu neapărat că şi-a mărit pretenţiile, dar cred că a fost din ambele părţi o decizie de a nu se concretiza”, a declarat Marius Bilaşco, la Orange Sport.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:41

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

23:26

Denis Alibec a anunţat la ce echipă vrea să joace! I-a dat răspunsul final lui Gigi Becali

23:20

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

23:12

FotoToni Kroos, prima reacţie după ultimul lui meci din carieră: „Putem fi mândri”! A rămas minute bune pe teren după ultimul fluier!

23:07

„Sunt gata de orice!” Lando Norris, reacţie fermă după ce a fost cel mai rapid în primele antrenamente de la Silverstone

22:44

Germanii „au luat foc”, după faza controversată din meciul cu Spania, şi s-au năpustit asupra arbitrului: „Cel mai slab din lume”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și