Închide meniul

Transferul lui Ronaldo Deaconu la CFR Cluj a picat. Anunţul lui Marius Bilaşco: „Decizia a fost din ambele părţi”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2022, 22:57

Transferul lui Ronaldo Deaconu la CFR Cluj a picat. Anunţul lui Marius Bilaşco: „Decizia a fost din ambele părţi

Ronaldo Deaconu, dorit de FCSB

Ronaldo Deaconu, într-o partidă pentru Gaz Metan Mediaş / Hepta

Transferul lui Ronaldo Deaconu la CFR Cluj a picat. Anunţul a fost făcut de Marius Bilaşco, care a mărturisit că decizia de a nu se semna contractul a fost atât a clubului, cât şi a jucătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo Deaconu a fost aproape de a semna cu CFR Cluj. Mijlocaşul este liber de contract, după despărţirea de formaţia de ligă secundă din China, la care a evoluat după plecarea de la Gaz Metan Mediaş.

Transferul lui Ronaldo Deaconu la CFR Cluj a picat

Ronaldo Deaconu aproape că se înţelesese cu campioana CFR Cluj, însă Marius Bilaşco a anunţat că transferul său nu se va mai materializa. Mijlocaşul nu mai reprezintă o soluţie pentru oficialii grupării din Gruia.

„Au fost discuţii, nu ştiu dacă se va concretiza. Dacă mă întrebi pe mine, în momentul de faţă nu cred că e o opţiune. Am discutat cu jucătorul, am făcut o ofertă, ne-am înţeles. După care lucrurile au luat o altă întorsătură. Nu s-a mai concretizat.

Nu neapărat că şi-a mărit pretenţiile, dar cred că a fost din ambele părţi o decizie de a nu se concretiza”, a declarat Marius Bilaşco, la Orange Sport.

Reclamă

Mijlocaşul de 25 de ani a evoluat în cariera sa pentru ASA Tg. Mureş, Concordia Chiajna, Sepsi şi Gaz Metan. De la medieşeni, Deaconu a plecat în urma situaţiei financiare dificile cu care se confrunta clubul.

La formaţia din China la care a evoluat ultima dată, Deaconu nu a încasat niciun salariu, în patru luni de contract. În şase meciuri, mijlocaşul a marcat trei goluri şi a oferit un assist pentru chinezi.

Prima reacție din tabăra lui CFR Cluj după egalul rușinos cu Inter Escaldes

Prima reacție din tabăra lui CFR Cluj după remiza rușinoasă cu Inter Escaldes a fost oferită e Marius Bilașco. Directorul departamentului de scouting al campioanei României a vorbit „la cald” după rezultatul extrem de slab din Andorra, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Bilașco a recunoscut că echipa a făcut un joc modest, fiind depășită în multe momente de formația semi-profesionistă din Andorra.

„Nu a fost un meci reușit, dar important e că ne-am calificat. Au fost momente mai puțin bune în timpul jocului în care am fost surprinși. Am crezut că va fi un meci mai ușor, dar ei au reușit să se mobilizeze și au fost foarte periculoși la faze fixe. Ne-au surprins și cu unele mingi lungi.

Puteam marca și noi pe final și să câștigăm, poate că era un rezultat echitabil, dar cred că cel mai important e că ne-am calificat. Cu toții ne-am fi așteptat la altceva. Într-adevăr a fost o deplasare foarte lungă, dar ar fi ușor să găsim acum scuze pentru acest meci mai puțin reușit.

Cred că e important să ne adunăm după această deplasare, avem meci destul de greu în campionat”, a spus Marius Bilașco, pentru orangesport.ro.

Marius Bilașco a vorbit și despre gafa uriașă comisă de Cristi Bălgrădean în minutul 21, în urma căreia Inter Escaldes a deschis scorul. Oficialul lui CFR Cluj a dat vina pe vântul puternic din Andorra:

„Nu știu dacă ați putut observa. Aici e un vânt pe care nu l-am mai întâlnit. Suntem între munți și e curent. Mingile sunt ușoare, chiar vorbeam cu băieții că au o traiectorie ciudată. Poate fi o explicație la acea greșeală a lui Bălgrădean. Dar acum știți cum e…”, a mai spus Bilașco.

Inter Escaldes – CFR Cluj 1-1 (1-4). Campioana României s-a calificat în turul 3 din Conference League

CFR Cluj a obținut calificarea în turul 3 din Conference League după ce a trecut de campioana Andorrei cu 4-1, la general. Ardelenii s-au chinuit teribil în returul din Andorra, unde au obținut o remiză umilitoare, scor 1-1.

Reclamă

Inter Escaldes a deschis scorul în minutul 21 după o gafă uriașă comisă de Cristi Bălgrădean. Campioana Andorrei a repus mingea lung din out de margine, iar portarul CFR-ului a ieșit la marginea careului mic în încercarea de a boxa, dar a ratat complet întâlnirea cu balonul.

Pentru o calificare în play-off-ul Conference League, CFR Cluj va trebui să treacă de campioana Belarusului, Șahtior Soligorsk. Meciul tur se va disputa pe 4 august, iar returul o săptămână mai târziu, pe 11 august.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și