Închide meniul
VIDEO

Rareş Ilie, pasă de gol în amicalul Nice – Torino 1-0. Fostul mijlocaş de la Rapid a creat o fază superbă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 iulie 2022, 21:00

Rareş Ilie, pasă de gol în amicalul Nice – Torino 1-0. Fostul mijlocaş de la Rapid a creat o fază superbă

Victor Angelescu a dezvăluit că Rareş Ilie este aşteptat la Rapid

Rareş Ilie, în tricoul lui Nice / Twitter OGC Nice

Rareş Ilie a acordat o pasă de gol, în amicalul Nice – Torino 1-0. Mijlocaşul român a creat o fază superbă la golul înscris de Calvin Stengs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Ilie a bifat 20 de minzte în ultimul amical al echipei sale, Nice. Românul a fost introdus în teren de către Lucien Favre în minutul 71, iar 7 minute mai târziu a oferit un assist.

Rareş Ilie, pasă de gol în amicalul Nice – Torino 1-0

Rareş Ilie a fost din nou utilizat de Lucien Favre, după ce a debutat cu Roma lui Jose Mourinho. Mijlocaşul român a creat o fază frumoasă la golul marcat de Nice.

Rareş Ilie a intrat în careu, după un un-doi creat cu francezul Amine Gouiri, şi a pasat ulterior spre marcatorul golului, Calvin Stengs, care era cu poarta goală.

Reclamă

A fost a doua partidă pentru Rareş Ilie, după transferul din această vară la Nice. Românul a fost titular în partida amicală contra Romei, antrenate de Jose Mourinho. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Rareș Ilie a fost transferat la Nice în această vară, de la Rapid, în schimbul sumei de cinci milioane de euro. Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3

Rareş Ilie poate fi coleg cu Kasper Schmeichel la Nice

Rareş Ilie poate fi coleg cu Kasper Schmeichel, starul celor de la Leicester. Cei de la L’Equipe susţin că este un acord între clubul care l-a cumpărat de Rareş Ilie în această vară şi starul danez.

Jurnaliştii de la L’Equipe susţin că există un acord între formaţia din Hexagon şi starul de la Leicester. Fiul legendarului Peter Schmeichel are în palmares un titlu în Premier League, dar şi Cupa şi Supercupa Angliei. Englezii ezită să îi dea drumul lui Schmeichel până nu găsesc un înlocuitor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și