Închide meniul
VIDEO

Rareş Ilie, pasă de gol în amicalul Nice – Torino 1-0. Fostul mijlocaş de la Rapid a creat o fază superbă

Viviana Moraru Publicat: 30 iulie 2022, 21:00

Rareş Ilie, pasă de gol în amicalul Nice – Torino 1-0. Fostul mijlocaş de la Rapid a creat o fază superbă

Victor Angelescu a dezvăluit că Rareş Ilie este aşteptat la Rapid

Rareş Ilie, în tricoul lui Nice / Twitter OGC Nice

  • Rareş Ilie, pasă de gol în amicalul Nice – Torino 1-0
  • Românul a fost introdus în minutul 71

Rareş Ilie a acordat o pasă de gol, în amicalul Nice – Torino 1-0. Mijlocaşul român a creat o fază superbă la golul înscris de Calvin Stengs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Ilie a bifat 20 de minzte în ultimul amical al echipei sale, Nice. Românul a fost introdus în teren de către Lucien Favre în minutul 71, iar 7 minute mai târziu a oferit un assist.

Rareş Ilie, pasă de gol în amicalul Nice – Torino 1-0

Rareş Ilie a fost din nou utilizat de Lucien Favre, după ce a debutat cu Roma lui Jose Mourinho. Mijlocaşul român a creat o fază frumoasă la golul marcat de Nice.

Reclamă

Rareş Ilie a intrat în careu, după un un-doi creat cu francezul Amine Gouiri, şi a pasat ulterior spre marcatorul golului, Calvin Stengs, care era cu poarta goală.

Reclamă

A fost a doua partidă pentru Rareş Ilie, după transferul din această vară la Nice. Românul a fost titular în partida amicală contra Romei, antrenate de Jose Mourinho. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Rareș Ilie a fost transferat la Nice în această vară, de la Rapid, în schimbul sumei de cinci milioane de euro. Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3

Rareş Ilie poate fi coleg cu Kasper Schmeichel la Nice

Rareş Ilie poate fi coleg cu Kasper Schmeichel, starul celor de la Leicester. Cei de la L’Equipe susţin că este un acord între clubul care l-a cumpărat de Rareş Ilie în această vară şi starul danez.

Jurnaliştii de la L’Equipe susţin că există un acord între formaţia din Hexagon şi starul de la Leicester. Fiul legendarului Peter Schmeichel are în palmares un titlu în Premier League, dar şi Cupa şi Supercupa Angliei. Englezii ezită să îi dea drumul lui Schmeichel până nu găsesc un înlocuitor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
PSG - Nice 3-1
AntenaPLAY • 13 mart., 23:50
PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet
Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG
Fotbal extern • 13 mart., 23:04
Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG! Fază incredibilă în Cupa Franţei, live în AntenaPLAY
S-au tras la sorți sferturile Cupei Franței
AntenaPLAY • 9 feb., 11:10
S-au tras la sorți sferturile Cupei Franței. PSG – Nice este cel mai tare duel! Competiția se vede în AntenaPLAY
Antonio Sefer şi Rareş Ilie, în formă maximă
Fotbal extern • 1 feb., 8:46
Antonio Sefer şi Rareş Ilie, în formă maximă! Foştii rapidişti au fost decisivi în Israel şi Elveţia! Reacţia giuleştenilor
Ionuţ Radu, în timpul unui meci
Ligue 1 • 16 ian., 14:07
Ionuţ Radu, pe lista unei echipe de top din Ligue 1! Portarul român se poate bate la titlu în Franţa