Închide meniul

Rareş Ilie poate fi coleg cu Kasper Schmeichel la Nice! Anunţul făcut de L’Equipe

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iulie 2022, 18:38

Rareş Ilie poate fi coleg cu Kasper Schmeichel la Nice! Anunţul făcut de LEquipe

Rareș Ilie s-a transferat la Nice de la Rapid

Rareș Ilie, la prezentarea la Nice / Instagram

  • Rareş Ilie poate fi coleg cu Kasper Schmeichel
  • Anunţul făcut de presa din Franţa

Rareş Ilie poate fi coleg cu Kasper Schmeichel, starul celor de la Leicester. Cei de la L’Equipe susţin că este un acord între clubul care l-a cumpărat de Rareş Ilie în această vară şi starul danez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce l-a luat pe Rraeş Ilie de la Rapid, pentru suma de 5 milioane de euro, Nice vrea să dea o lovitură de proporţii. Formaţia din Ligue 1 ar fi ajuns a un acord cu Kasper Schmechel, portarul celor de la Leicester.

Rareş Ilie poate fi coleg cu Kasper Schmeichel la Nice

Jurnaliştii de la L’Equipe susţin că există un acord între formaţia din Hexagon şi starul de la Leicester. Fiul legendarului Peter Schmeichel are în palmares un titlu în Premier League, dar şi Cupa şi Supercupa Angliei. Englezii ezită să îi dea drumul lui Schmeichel până nu găsesc un înlocuitor.

Reclamă

Rareş Ilie l-a convins pe Lucien Favre: „E foarte bine pentru mine!”

Rareş Ilie l-a convins pe Lucien Favre chiar la debutul pentru Nice. Mijlocaşul ofensiv transferat de la Rapid pentru 5 milioane de euro a fost titular în amicalul cu AS Roma, încheiat 1-1.

Reclamă

Cel mai scump transfer al verii făcut de gruparea din Ligue 1 a purtat tricoul cu numărul 18 şi a jucat 82 de minute. Chiar dacă nu a marcat, Ilie a fost printre remarcaţii antrenorului său.

Lucien Favre a vorbit, după fluierul final, despre prestaţia avută de Rareş Ilie împotriva echipei antrenate de Jose Mourinho. Fostul tehnician al Borussiei Dortmund s-a declarat mulţumit de mijlocaşul român.

(Reporter: A fost primul meci al lui Rareş. Cum vi s-a părut?) Nu a fost rău, nu a fost rău deloc (n.r. Rareş Ilie. Poate juca număr 9, cred că se simte mai confortabil acolo. A jucat pe această poziţie la Bucureşti, pe partea stângă în caz de 4-4-3. Poate evolua şi în sistemul 4-3-3 ca şi număr 8, în cel mai bun caz. A fost foarte bine pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt mulţumit de evoluţia tinerilor, dar şi a celorlalţi fotbalişti care au jucat destul de puţin. Ne-am descurcat, cu toţii, destul de bine„, a spus Lucien Favre pentru site-ul oficial.

Rareş Ilie și-a făcut deja un prieten în Franța: „M-a luat deoparte!”

Rareș Ilie a fost primit cu brațele deschise la Nice, după transferul de la Rapid. Puștiul de 19 ani și-a făcut primul prieten la noua echipă, încă de la primul antrenament. Flavius Daniliuc, fundașul austriac cu origini românești, i-a făcut un „tur” fostei „perle” din Giulești.

Românul a recunoscut că, la început, a avut emoții, însă s-a liniștit după ce a început să dicute cu noii colegi. Fostul jucător al Rapidului a vorbit cel mai mult cu Flavius Daniliuc, jucătorul de 21 de ani cu origini românești, care reprezintă Austria.

A fost o zi bună, colegii m-au primit foarte bine. Am vorbit cu unii dintre ei, care se descurcă mai bine în engleză. Flavius (n.r. – Daniliuc) m-a luat deoparte și mi-a explicat mai multe lucruri, pentru că și el este român. Am avut puține emoții la început, dar colegii m-au ajutat și acum mă simt foarte bine.

Cunosc acest club, știu că este un club mare. Am urmărit Ligue 1 și am fost impresionat, iar acum sunt fericit să fiu aici. Trebuie să îmbunătățesc unele lucruri în jocul meu pentru că sunt încă tânăr. Am venit aici să învăț și să joc cât mai bine”, a spus Rareș Ilie, pentru OGN Nice TV.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
PSG - Nice 3-1
AntenaPLAY • 13 mart., 23:50
PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet
Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG
Fotbal extern • 13 mart., 23:04
Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG! Fază incredibilă în Cupa Franţei, live în AntenaPLAY
S-au tras la sorți sferturile Cupei Franței
AntenaPLAY • 9 feb., 11:10
S-au tras la sorți sferturile Cupei Franței. PSG – Nice este cel mai tare duel! Competiția se vede în AntenaPLAY
Antonio Sefer şi Rareş Ilie, în formă maximă
Fotbal extern • 1 feb., 8:46
Antonio Sefer şi Rareş Ilie, în formă maximă! Foştii rapidişti au fost decisivi în Israel şi Elveţia! Reacţia giuleştenilor
Ionuţ Radu, în timpul unui meci
Ligue 1 • 16 ian., 14:07
Ionuţ Radu, pe lista unei echipe de top din Ligue 1! Portarul român se poate bate la titlu în Franţa