Închide meniul
UPDATE

A picat nocturna în Gruia, la meciul CFR Cluj – CS Mioveni! Jucătorii, trimişi la vestiare de arbitru. A fost risc de 0-3

Viviana Moraru Publicat: 30 iulie 2022, 23:10

Reclamă
A picat nocturna în Gruia, la meciul CFR Cluj – CS Mioveni! Jucătorii, trimişi la vestiare de arbitru. A fost risc de 0-3

Nocturna a picat la meciul dintre CFR Cluj şi Mioveni

Nocturna a picat la meciul dintre CFR Cluj şi Mioveni/ Foto Antena Sport

Nocturna a picat la meciul dintre CFR Cluj şi Mioveni. Arbitrul a luat decizia de a trimite jucătorii la vestiare, după ce probelemele nu au reuşit a fi remediate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj o conducea pe Mioveni cu scorul de 3-2, în momentul în care nocturna de pe stadionul din Gruia a cedat parţial. Ulterior, jucătorii, împreună cu arbitrul, au aşteptat pe marginea terenului ca probleme să se remedieze, însă nocturna a picat complet. Centralul a luat decizia de a întrerupe meciul.

S-a reluat partida dintre CFR Cluj şi Mioveni, după ce nocturna a picat şi meciul a fost întrerupt

Update 23:35: S-a reluat partida dintre CFR Cluj şi Mioveni, după o întrerupere de aproximativ 40 de minute. Meciul se va relua din minutul 64.

Partida dintre CFR Cluj şi Mioveni a fost reluată, după ce nocturna a picat. Arbitrul a luat decizia ca meciul să se joace, după o întrerupere de aproximativ 40 de minute. Clujenii au riscat o înfrângere cu 3-0, la masa verde, în cazul în care organizatorii prezenţi la meci nu puteau remedia problema.

Nocturna a început să cedeze în timpul reprizei secunde. În minutul 64, centralul a luat decizia de a trimite jucătorii la vestiar, după ce instalaţia a cedat complet, de câteva ori. În cele din urmă, s-a apelat la vechea nocturnă, pentru ca meciul să poată fi reluat.

Reclamă

Nocturna a picat la meciul dintre CFR Cluj şi Mioveni

CFR Cluj riscă să piardă la masa verde meciul cu Mioveni, dacă nu îşi vor remedia problemele cu nocturna în decursul a unei ore. În momentul în care instalaţia de lumini a cedat pe arena campionilor, CFR Cluj avea avantajul de 3-2.

Problemele la instalaţia de lumini au început încă din startul reprizei secunde, când unele becuri au început să cedeze. Ulterior, problemele s-au agravat, iar centralul a luat decizia că meciul nu poate fi continuat în condiţiile date. În cele din urmă, şi tabela de marcaj a cedat.

În unele părţi din Cluj Napoca, curentul a picat, în urma unei ploi abundente. Oficialii clujeni vor apela la un generator pentru a repune instalaţia în funcţiune, şi pentru ca meciul să poată fi reluat.

Reclamă 4 / 0/3

Însă, şi dacă meciul se va relua, iar nocturna va avea din nou probleme, CFR Cluj va pierde la masa verde, cu scorul de 3-0, fără a li se mai oferi şansa de a remedia problemele.

Dan Petrescu se teme de Mioveni: „O echipă imprevizibilă”

Dan Petrescu se teme de Mioveni, în ciuda startului dezastruos de sezon al trupei lui Alexandru Pelici. Antrenorul campioanei este convins ă va avea un meci greu, în etapa a treia de Liga 1.

„Anul trecut am câştigat de două ori cu 1-0 meciurile cu Mioveni. Deci pentru noi urmează un meci foarte greu. Ştim cine e antrenorul lor, ştim ce joacă… suprinzător a fost doar scorul cu Hermannstadt, când a pierdut cu 0-3. Mioveni e o echipă imprevizibilă, care nu are aşa mare presiune cred eu.

Se ştie că vor să se salveze de la retrogradare şi că e linişte acolo. Ei nu au început sezonul bine, e adevărat, dar cine joacă cu CFR Cluj se motivează mai bine, e clar, se autodepăşeşte pentru că joacă împotriva campioanei”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Mioveni.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 Vezi toate știrile
Citește și