Închide meniul

CFR Cluj – CS Mioveni 4-2. Victorie în beznă a campioanei! Gabriel Debeljuh, salvatorul lui Dan Petrescu. Meciul a fost întrerupt 40 de minute după ce a picat nocturna!

Viviana Moraru Publicat: 30 iulie 2022, 23:42

CFR Cluj – CS Mioveni 4-2. Victorie în beznă a campioanei! Gabriel Debeljuh, salvatorul lui Dan Petrescu. Meciul a fost întrerupt 40 de minute după ce a picat nocturna!

Şi-a revenit nocturna în Gruia / Antena Sport

  • CFR Cluj – Mioveni, LIVE SCORE, pe as.ro, de la ora 21:30
  • Campionii ţintesc o victorie, după calificarea în turul trei preliminar din Conference League

CFR Cluj a învins-o cu mari emoţii pe CS Mioveni, scor 4-2. Dan Petrescu a „tremurat” în meciul din etapa a 3-a a Ligii 1. Nocturna din Gruia a picat şi a existat riscul unui eşec cu 0-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Rusu a deschis scorul încă din minutul 7, după o eroare uriaşă a lui Mihai Bordeianu. Mijlocaşul lui Dan Petrescu s-a revanşat în minutul 35, când i-a oferit o pasă decisivă lui Gabriel Debeljuh. Atacantul croat a restabilit egalitatea şi chiar a întors scorul, trei minute mai târziu.

În prelungirile primei reprize, Camora a scos un penalty, acordat de abitru abia după ce a revăzut faza cu sistemul VAR. Ciprian Deac şi-a asumat răspunderea şi a înscris cu o execuţie plasată perfect.

Reclamă

Problemele ardelenilor au început cu adevărat după o oră de joc, când Bogdan Rusu a marcat din nou. Şi-a trecut în cont „dubla”. Patru minute mai târziu, nocturna a picat în Gruia şi meciul a fost întrerupt. Jucătorii au ajuns la cabine, iar organizatorii au reuşit să facă din nou lumină după aproximativ 40 de minute.

Ovidiu Hoban a risipit cu adevărat emoţiile în minutul 72, când a punctat cu un şut deviat. Nu mai marcase de pe 4 februarie 2021, când o ajuta pe CFR Cluj să câştige un meci cu Viitorul, scor 2-1.

Reclamă

CFR Cluj a reuşit în cele din urmă să se impună cu 4-2 şi să bifeze a doua victorie stagională. A mai învins-o pe Rapid, în prima etapă, cu 1-0. Etapa trecută, trupa lui Dan Petrescu s-a încurcat cu FC U Craiova 1948 şi a cedat cu 1-3.

CFR Cluj – Mioveni 4-2. Jucătorii lui Dan Petrescu, victorie cu emoţii în Gruia

Min. 90: CFR Cluj – CS Mioveni 4-2. Final de meci! CFR Cluj a câştigat cu mari emoţii meciul cu ultima clasată din Liga 1.

Min. 72: CFR Cluj – CS Mioveni 4-2. Gol Hoban, cu un şut din afara careului. Mingea a fost deviată, iar portarul Mioveniului nu a mai putut interveni! A fost primul gol al lui Hobn după un an şi jumătate.

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.34: S-a reluat meciul dintre CFR Cluj şi CS Mioveni. În cazul în care instalaţia de nocturnă pică din nou, meciul se încheie cu victoria oaspeţilor.

Update 23.27: Momentan funcţionează doar vechea nocturnă pe arena din Gruia.

Update 23.22: S-a făcut lumină! După mai multe momente de panică, nocturna funcţionează din nou pe stadionul CFR-ului. Jucătorii revin pe teren.

Au fost probleme cu nocturna la meciul CFR Cluj – CS Mioveni

Update 23.15: Problemele capătă proporţii chiar şi mai mari. A picat şi tabela de pe stadionul din Gruia!

Update 23.00: Bogdan Dumitrache a trimis echipele la vestiare! Organizatorii meciului au o oră la dispoziţie să rezolve problemele cu nocturna. În caz contrar, pierd meciul cu 0-3.

Min. 64: Probleme cu nocturna în Gruia! Este din ce în ce mai întuneric pe stadionul campioanei. Meciul este pentru moment oprit.

Reclamă

Min. 60: CFR Cluj – Mioveni 3-2. GOOOLLL Bogdan Rusu! Atacantul Miovenilor a reuşit „dubla” după o lovitură de cap năprasnică.

Min. 45+2: CFR Cluj – Mioveni 3-1. GOOOLLL Ciprian Deac. Veteranul campioanei a înscris fără emoţii, din penalty!

Min. 45: Penalty pentru CFR! Camora a căzut în careu, iar arbitrul s-a dus la marginea terenului să revadă faza cu ajutorul sistemului VAR. A revenit pe teren şi a arătat punctul de la 11 metri.

Min. 38: CFR Cluj – Mioveni 2-1. GOOOLLL Debeljuh! Servit pe culoar de Ciprian Deac, croatul a reuşit „dubla”!

Min. 35: CFR Cluj – Mioveni 1-1. GOOOLLL Gabriel Debeljuh! Bordeianu i-a pasat decisiv atacantului croat, care a trimis mingea în poartă din 3 metri

Min. 12: CFR Cluj a cerut penalty. Cristi Manea a căzut în careu şi a dat de înţeles că a fost faultat. Faza a fost verificată în cabina VAR şi s-a considerat că nu sunt circumstanţe pentru o lovitură de la 11 metri.

Min. 7: CFR Cluj – Mioveni 0-1. GOOOLLL Rusu! Bordeianu a făcut o eroare de amator şi a pasat spre portar, fără să se uite. Bogdan Rusu a fost pe fază şi l-a învins pe Scuffet! A fost primul gol al Mioveniului într-un meci cu CFR!

Min. 1: A început meciul

Echipele de start: 

CFR CLUJ: Scuffet – Cr. Manea, Graovac, Burcă, Camora – Boateng, Bordeianu – Deac, Jefte, Petrila – Debeljuh

REZERVE: Gal – Braun, Yuri, Hoban, Muhar, Păun, Roger, Gîdea, Yeboah

ANTRENOR: Dan Petrescu

CS MIOVENI: Fl. Croitoru – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Vereș, Pop, Trif – Buziuc, B. Rusu, Coșereanu

REZERVE: I. Popescu – Al. Iacob, Panait, Rădescu, Burnea, Blănaru, Cierpka, Antal, Cr. Dumitru

ANTRENOR: Alexandru Pelici

CFR Cluj a obţinut miercuri biletele pentru turul trei preliminar din Conference League. Clujenii au eliminat-o pe Inter Club d’Escales, după 3-0 în tur, şi 1-1 cu emoţii, în retur.

În prima rundă, trupa pregătită de Dan Petrescu a învins la limită Rapid, scor 1-0, după ce giuleştenii au ratat un penalty în ultimele minute. Etapa trecută, CFR Cluj a suferit un eşec în faţa trupei patronate de Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, scor 3-1.

De cealaltă parte, Mioveni are două înfrângeri, în tot atâtea partide în acest sezonde Liga 1. Trupa pregătită de Alexandru Pelici a pierdut cu Hermannstadt, scor 0-3, şi cu Farul Constanţa, 0-2.

În sezonul trecut, CFR Cluj s-a impus în faţa celor de la Mioveni în ambele întâlniri cu scorul de 1-0.

Dan Petrescu se teme de Mioveni: „O echipă imprevizibilă”

Dan Petrescu se teme de Mioveni, în ciuda startului dezastruos de sezon al trupei lui Alexandru Pelici. Antrenorul campioanei este convins ă va avea un meci greu, în etapa a treia de Liga 1.

Anul trecut am câştigat de două ori cu 1-0 meciurile cu Mioveni. Deci pentru noi urmează un meci foarte greu. Ştim cine e antrenorul lor, ştim ce joacă… suprinzător a fost doar scorul cu Hermannstadt, când a pierdut cu 0-3. Mioveni e o echipă imprevizibilă, care nu are aşa mare presiune cred eu.

Se ştie că vor să se salveze de la retrogradare şi că e linişte acolo. Ei nu au început sezonul bine, e adevărat, dar cine joacă cu CFR Cluj se motivează mai bine, e clar, se autodepăşeşte pentru că joacă împotriva campioanei”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Mioveni.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc