Închide meniul
UPDATE

A picat nocturna în Gruia, la meciul CFR Cluj – CS Mioveni! Jucătorii, trimişi la vestiare de arbitru. A fost risc de 0-3

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 iulie 2022, 23:10

A picat nocturna în Gruia, la meciul CFR Cluj – CS Mioveni! Jucătorii, trimişi la vestiare de arbitru. A fost risc de 0-3

Nocturna a picat la meciul dintre CFR Cluj şi Mioveni

Nocturna a picat la meciul dintre CFR Cluj şi Mioveni/ Foto Antena Sport

Nocturna a picat la meciul dintre CFR Cluj şi Mioveni. Arbitrul a luat decizia de a trimite jucătorii la vestiare, după ce probelemele nu au reuşit a fi remediate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj o conducea pe Mioveni cu scorul de 3-2, în momentul în care nocturna de pe stadionul din Gruia a cedat parţial. Ulterior, jucătorii, împreună cu arbitrul, au aşteptat pe marginea terenului ca probleme să se remedieze, însă nocturna a picat complet. Centralul a luat decizia de a întrerupe meciul.

S-a reluat partida dintre CFR Cluj şi Mioveni, după ce nocturna a picat şi meciul a fost întrerupt

Update 23:35: S-a reluat partida dintre CFR Cluj şi Mioveni, după o întrerupere de aproximativ 40 de minute. Meciul se va relua din minutul 64.

Partida dintre CFR Cluj şi Mioveni a fost reluată, după ce nocturna a picat. Arbitrul a luat decizia ca meciul să se joace, după o întrerupere de aproximativ 40 de minute. Clujenii au riscat o înfrângere cu 3-0, la masa verde, în cazul în care organizatorii prezenţi la meci nu puteau remedia problema.

Nocturna a început să cedeze în timpul reprizei secunde. În minutul 64, centralul a luat decizia de a trimite jucătorii la vestiar, după ce instalaţia a cedat complet, de câteva ori. În cele din urmă, s-a apelat la vechea nocturnă, pentru ca meciul să poată fi reluat.

Reclamă

Nocturna a picat la meciul dintre CFR Cluj şi Mioveni

CFR Cluj riscă să piardă la masa verde meciul cu Mioveni, dacă nu îşi vor remedia problemele cu nocturna în decursul a unei ore. În momentul în care instalaţia de lumini a cedat pe arena campionilor, CFR Cluj avea avantajul de 3-2.

Problemele la instalaţia de lumini au început încă din startul reprizei secunde, când unele becuri au început să cedeze. Ulterior, problemele s-au agravat, iar centralul a luat decizia că meciul nu poate fi continuat în condiţiile date. În cele din urmă, şi tabela de marcaj a cedat.

În unele părţi din Cluj Napoca, curentul a picat, în urma unei ploi abundente. Oficialii clujeni vor apela la un generator pentru a repune instalaţia în funcţiune, şi pentru ca meciul să poată fi reluat.

Reclamă 4 / 0/3

Însă, şi dacă meciul se va relua, iar nocturna va avea din nou probleme, CFR Cluj va pierde la masa verde, cu scorul de 3-0, fără a li se mai oferi şansa de a remedia problemele.

Dan Petrescu se teme de Mioveni: „O echipă imprevizibilă”

Dan Petrescu se teme de Mioveni, în ciuda startului dezastruos de sezon al trupei lui Alexandru Pelici. Antrenorul campioanei este convins ă va avea un meci greu, în etapa a treia de Liga 1.

„Anul trecut am câştigat de două ori cu 1-0 meciurile cu Mioveni. Deci pentru noi urmează un meci foarte greu. Ştim cine e antrenorul lor, ştim ce joacă… suprinzător a fost doar scorul cu Hermannstadt, când a pierdut cu 0-3. Mioveni e o echipă imprevizibilă, care nu are aşa mare presiune cred eu.

Se ştie că vor să se salveze de la retrogradare şi că e linişte acolo. Ei nu au început sezonul bine, e adevărat, dar cine joacă cu CFR Cluj se motivează mai bine, e clar, se autodepăşeşte pentru că joacă împotriva campioanei”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Mioveni.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și