Închide meniul

Ciprian Deac, semnal de alarmă după CFR Cluj – CS Mioveni 4-2: „Să ne trezim! Nu mai suntem echipa care am fost”. Mesaj vehement pentru coechipieri

Viviana Moraru Publicat: 31 iulie 2022, 0:21

Reclamă
Ciprian Deac, semnal de alarmă după CFR Cluj – CS Mioveni 4-2: „Să ne trezim! Nu mai suntem echipa care am fost. Mesaj vehement pentru coechipieri

Ciprian Deac şi Cristi Manea, primele reacţii după Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1

Ciprian Deac, în tricoul lui CFR Cluj / Hepta

Ciprian Deac a avut o primă reacţie, după CFR Cluj – Mioveni 4-2. Mijlocaşul campioanei declară că jocul prestat în faţa trupei lui Alexandru Pelici este mult diferit faţă de cel din sezoanele precedente, şi trage un semnal de alarmă pentru coechipierii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a învins cu 4-2 pe cei de la Mioveni. Ardelenii nu au avut un meci uşor, şi au riscat să piardă la masa verde, după ce nocturna a picat în Gruia, iar meciul a fost suspendat.

Ciprian Deac, prima reacţie, după CFR Cluj – Miveni 4-2

Ciprian Deac trage un semnal de alarmă, după partida cu Mioveni. Mijlocaşul campioanei declară că jocul prestat de echipa lui Dan Petrescu este departe de cel arătat în sezoanele trecute, când încasau cu greu gol. Totodată, Deac declară că zvonurile privind insolvenţa nu sunt concrete, şi apar doar în ziua meciurilor.

„Un meci cu peripeţii. Sincer când s-a stins lumina aveam emoţii foarte mari că nu vom continua meciul. E bine că am revenit, că am dat şi golul 4. În ultimele meciuri ne-a plăcut să trăim periculos şi nu asta e echipa CFR-ului.

E clar că nu mai suntem echipa care am fost, trebuie să fie un semnal de alarmă pentru că la CFR nu te aşteaptă nimeni. Pretenţiile sunt mari şi nu se acceptă niciun eşec.

Reclamă

Dacă vedeţi parcursul nostru, de când au început meciurile oficiale… nu ştiu ce se întâmplă, e clar că trebuie să ne trezim. Din echipa care primeam greu gol, toate echipele acum reuşesc să marcheze contra noastră.

Nu ştiu de ce apar asemenea zvonuri doar în ziua meciului… cu insolvenţă, că ne desfiinţăm. Clubul acesta nu moare, avem un patron deosebit şi îi mulţumim că este alături de noi. E un patron de nota 10, nu e cum vor mulţi. Cred că toată lumea s-a săturat de CFR, de cinci ani campioană, ştiu că vreţi o schimbare, dar vom lupta să fim din nou campioni”, a declarat Ciprian Deac la digisport.ro.

CFR Cluj – CS Mioveni 4-2. Campioana a învins ultima clasată şi nocturna!

Bogdan Rusu a deschis scorul încă din minutul 7, după o eroare uriaşă a lui Mihai Bordeianu. Mijlocaşul lui Dan Petrescu s-a revanşat în minutul 35, când i-a oferit o pasă decisivă lui Gabriel Debeljuh. Atacantul croat a restabilit egalitatea şi chiar a întors scorul, trei minute mai târziu.

Reclamă 4 / 0/3

În prelungirile primei reprize, Camora a scos un penalty, acordat de abitru abia după ce a revăzut faza cu sistemul VAR. Ciprian Deac şi-a asumat răspunderea şi a înscris cu o execuţie plasată perfect.

Problemele ardelenilor au început cu adevărat după o oră de joc, când Bogdan Rusu a marcat din nou. Şi-a trecut în cont „dubla”. Patru minute mai târziu, nocturna a picat în Gruia şi meciul a fost întrerupt. Jucătorii au ajuns la cabine, iar organizatorii au reuşit să facă din nou lumină după aproximativ 40 de minute.

Ovidiu Hoban a risipit cu adevărat emoţiile în minutul 72, când a punctat cu un şut deviat. Nu mai marcase de pe 4 februarie 2021, când o ajuta pe CFR Cluj să câştige un meci cu Viitorul, scor 2-1.

CFR Cluj a reuşit în cele din urmă să se impună cu 4-2 şi să bifeze a doua victorie stagională. A mai învins-o pe Rapid, în prima etapă, cu 1-0. Etapa trecută, trupa lui Dan Petrescu s-a încurcat cu FC U Craiova 1948 şi a cedat cu 1-3.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și