Închide meniul

Interes uriaş pentru FCSB – FC U Craiova 1948. Fanii iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru meciul programat la ora 22:30

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2022, 12:55

Interes uriaş pentru FCSB – FC U Craiova 1948. Fanii iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru meciul programat la ora 22:30

Interes uriaş la meciurile FCSB-ului

Fanii lui FCSB vin în număr mare pe Arena Naţională / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Interes uriaş pentru FCSB – FC U Craiova 1948, din etapa a 3-a a campionatului României. Chiar dacă meciul a fost programat la o oră total neaşteptată, fanii vicecampioanei nu s-au speriat şi vin să vadă duelul dintre favoriţii lor şi echipa lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a recunoscut că a fost luat prin surprindere când a aflat câte bilete se vânduseră cu 24 de ore înaintea partidei. Erau de trei ori mai multe decât se aştepta. Totul după debutul excelent al lui Nicolae Dică, 4-2 cu Saburtalo, în Conference League.

Interes uriaş pentru FCSB – FC U Craiova 1948. Câte bilete s-au vândut

Managerul general al roş-albatrilor a venit cu detalii înaintea confruntării care va fi astăzi, de la ora 22:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

UEFA a intervenit, nu avem ce face. S-au calificat două echipe din Slovacia, Trnava şi Dunajska Streda, nu puteau să joace în aceeaşi zi. Nu ne convine ora, dar nu avem ce face. Bine că s-a găsit şi această variantă.

Ne apropiem de 10.000 de bilete date online. Dacă era sâmbătă noapte meciul, mai înţelegeam. Dar duminică, când a doua zi lumea se duce la serviciu… Eu aşteptam ca azi să vindem 2.000-3.000 de bilete.

Reclamă

Dar meciul cu Saburtalo a fost electrizant. Noi trebuie, suntem obligaţi să nu îndepărtăm oamenii. Nu ştiu de unde vor găsi băieţii energie, dar trebuie să facem asta„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB este fără victorie în această ediţie a Ligii 1. După debutul ratat cu nou-promovata U Cluj, scor 1-1, echipa patronată de Gigi Becali a fost învinsă de Rapid, scor 0-2.

FC U Craiova 1948 vine după un succes de senzaţie. A răpus-o chiar pe campioana en-titre, CFR Cluj. Chiar dacă au fost conduşi încă din primul sfert de oră, oltenii au întors scorul graţie „dublei” lui Van Durmen (32, 72) şi a reuşitei lui Compagno (46).

Reclamă 4 / 0/3

Transferul lui Pavol Safranko la FCSB a picat

Transferul lui Pavol Safranko la FCSB a picat. Mihai Stoica a oferit detalii despre răspunsul primit de la atacantul dorit de Gigi Becali. Patronul lui FCSB este pe punctul de a plăti clauza de reziliere a lui David Miculescu, de 1.7 milioane de euro, dar îşi mai doreşte un jucător în ofensivă.

Jucătorul de 27 de ani este în Africa de Sud şi şi-ar fi dorit o revenire în Liga 1. Slovacul a jucat la Sepsi numai puţin de 73 de meciuri şi a reuşit să dea 17 goluri şi 10 pase decisive.

Safranko nu a putut să îi convingă pe conducătorii lui Mamelodi să îl lase să plece, după ce aceştia i-au achitat, vara trecută, 700.000 de euro lui Sepsi.

Ne trebuie un număr 9 puternic, un jucător cu mai multă experienţă. D-aia şi vorbisem pentru Şafranko, dar e un capitol încheiat. E încheiat pentru că e sub contract şi noi nu avem… Ne-a anunţat că-i sub contract, n-a mai discutat. (n.r. – E un capitol încheiat?) Absolut„, a spus MM pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și