Închide meniul

Interes uriaş pentru FCSB – FC U Craiova 1948. Fanii iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru meciul programat la ora 22:30

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2022, 12:55

Interes uriaş pentru FCSB – FC U Craiova 1948. Fanii iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru meciul programat la ora 22:30

Interes uriaş la meciurile FCSB-ului

Fanii lui FCSB vin în număr mare pe Arena Naţională / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • FCSB – FC U Craiova 1948, 22:30, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Câţi fani sunt aşteptaţi pe Arena Naţională

Interes uriaş pentru FCSB – FC U Craiova 1948, din etapa a 3-a a campionatului României. Chiar dacă meciul a fost programat la o oră total neaşteptată, fanii vicecampioanei nu s-au speriat şi vin să vadă duelul dintre favoriţii lor şi echipa lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a recunoscut că a fost luat prin surprindere când a aflat câte bilete se vânduseră cu 24 de ore înaintea partidei. Erau de trei ori mai multe decât se aştepta. Totul după debutul excelent al lui Nicolae Dică, 4-2 cu Saburtalo, în Conference League.

Interes uriaş pentru FCSB – FC U Craiova 1948. Câte bilete s-au vândut

Managerul general al roş-albatrilor a venit cu detalii înaintea confruntării care va fi astăzi, de la ora 22:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

UEFA a intervenit, nu avem ce face. S-au calificat două echipe din Slovacia, Trnava şi Dunajska Streda, nu puteau să joace în aceeaşi zi. Nu ne convine ora, dar nu avem ce face. Bine că s-a găsit şi această variantă.

Ne apropiem de 10.000 de bilete date online. Dacă era sâmbătă noapte meciul, mai înţelegeam. Dar duminică, când a doua zi lumea se duce la serviciu… Eu aşteptam ca azi să vindem 2.000-3.000 de bilete.

Reclamă

Dar meciul cu Saburtalo a fost electrizant. Noi trebuie, suntem obligaţi să nu îndepărtăm oamenii. Nu ştiu de unde vor găsi băieţii energie, dar trebuie să facem asta„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB este fără victorie în această ediţie a Ligii 1. După debutul ratat cu nou-promovata U Cluj, scor 1-1, echipa patronată de Gigi Becali a fost învinsă de Rapid, scor 0-2.

FC U Craiova 1948 vine după un succes de senzaţie. A răpus-o chiar pe campioana en-titre, CFR Cluj. Chiar dacă au fost conduşi încă din primul sfert de oră, oltenii au întors scorul graţie „dublei” lui Van Durmen (32, 72) şi a reuşitei lui Compagno (46).

Reclamă 4 / 0/3

Transferul lui Pavol Safranko la FCSB a picat

Transferul lui Pavol Safranko la FCSB a picat. Mihai Stoica a oferit detalii despre răspunsul primit de la atacantul dorit de Gigi Becali. Patronul lui FCSB este pe punctul de a plăti clauza de reziliere a lui David Miculescu, de 1.7 milioane de euro, dar îşi mai doreşte un jucător în ofensivă.

Jucătorul de 27 de ani este în Africa de Sud şi şi-ar fi dorit o revenire în Liga 1. Slovacul a jucat la Sepsi numai puţin de 73 de meciuri şi a reuşit să dea 17 goluri şi 10 pase decisive.

Safranko nu a putut să îi convingă pe conducătorii lui Mamelodi să îl lase să plece, după ce aceştia i-au achitat, vara trecută, 700.000 de euro lui Sepsi.

Ne trebuie un număr 9 puternic, un jucător cu mai multă experienţă. D-aia şi vorbisem pentru Şafranko, dar e un capitol încheiat. E încheiat pentru că e sub contract şi noi nu avem… Ne-a anunţat că-i sub contract, n-a mai discutat. (n.r. – E un capitol încheiat?) Absolut„, a spus MM pentru sursa citată anterior.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”