Închide meniul
Foto

Femeia care s-ar fi iubit cu Laurenţiu Reghecampf înaintea Corinei Caciuc a încins atmosfera la Mamaia. Imagini de senzaţie cu tânăra de 33 de ani

Antena Sport Publicat: 1 august 2022, 9:19

Reclamă
Femeia care s-ar fi iubit cu Laurenţiu Reghecampf înaintea Corinei Caciuc a încins atmosfera la Mamaia. Imagini de senzaţie cu tânăra de 33 de ani

Femeia care s-ar fi iubit cu Laurenţiu Reghecampf înaintea Corinei Caciuc, Florentina Raiciu, a încins atmosfera la Mamaia

Florentina Raiciu, la Mamaia / Colaj Instagram

Femeia care s-ar fi iubit cu Laurenţiu Reghecampf şi este de o frumuseţe ieşită din comun şi-a încântat fanii cu ultimele imagini pe care le-a postat pe reţelele sociale. Florentina Raiciu, cea care a fost arătată cu degetul chiar de Anamaria Prodan, se relaxează pe litoralul Mării Negre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra de 33 de ani ar fi trăit o idilă cu Reghecampf înainte ca antrenorul lui Neftchi Baku să formeze un cuplu cu Corina Caciuc, cea care i-a şi dăruit un băieţel. Fosta asistentă TV a ales să îşi petreacă câteva zile de vacanţă în Mamaia.

Femeia care s-ar fi iubit cu Laurenţiu Reghecampf, Florentina Raiciu, a încins atmosfera la Mamaia

Raiciu a pus, pe Insta Story, mai multe imagini în care se bucură de soare. Fanii au felicitat-o imediat pe cea care arată uimitor, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos.

Iubirea este primul gând pe care-l ai dimineaţa„, a fost mesajul pe care l-a transmis Florentina pe contul ei, acolo unde are peste 86.000 de urmăritori.

Despre Raiciu ar fi existat zvonuri că Laurenţiu Reghecampf îi făcea cadouri scumpe şi chiar că ar fi ajutat-o cu bani pentru ca aceasta să îşi deschidă un salon de înfrumuseţare în centrul Bucureştiului. Antrenorul care s-a mutat în Azerbaidjan, după ce a semnat cu Neftchi Baku, o are acum alături pe Corina Caciuc.

Reclamă

Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc”, s-a rezumat să comenteze Florentina zvonurile că ar fi fost într-o relație cu Reghe.

Anamaria Prodan: „Nu m-aș fi dus să îi bat amantele lui Laurențiu Reghecampf”

Agentul de jucători asigură că sunt cel puțin opt ani de când Reghecampf are amante. Totul ar fi început în perioada în care acesta antrena în Emirate. Pe una dintre femei ar fi cazat-o chiar în apropierea casei pe care o avea în Dubai.

Gigi Becali este cel care a avertizat-o pe Anamaria Prodan, dar soția lui Laurențiu Reghecampf nu a vrut să-l creadă pe patronul lui FCSB. Tehnicianul i-ar fi oferit bani chiar fostei asistente TV și pentru a-și deschide un salon de înfrumusețare în București. Raiciu s-ar fi temut de furia Anamariei.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu s-a ferit să ofere detalii despre presupusa relație extraconjugală dintre Laurenţiu Reghecampf și Florentina Raiciu.

Eu întotdeauna am știut. Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu am zis că dacă cineva deschide gura are de-a face cu mine. Știam de această domnișoară de doi ani. Știam de toate. Îl teroriza asta. El mai avusese scăpări”, a dezvăluit agentul de jucători.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă azi, LIVE în AntenaPLAY 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru Vezi toate știrile
Citește și