Închide meniul

Malcom Edjouma l-a fermecat pe Valeriu Iftime: „Nici Ilie Dumitrescu nu putea lovi mingea așa!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2022, 8:37 / Actualizat: 2 august 2022, 11:19

Reclamă
Malcom Edjouma l-a fermecat pe Valeriu Iftime: „Nici Ilie Dumitrescu nu putea lovi mingea așa!

Malcom Edjouma pleacă de la FCSB

Malcom Edjouma, bucurie după marcarea unui gol / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Malcom Edjouma l-a fermecat pe Valeriu Iftime. Patronul lui FC Botoşani a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia, pe care îl consideră un fotbalist de clasă. Şi Joyskim Dawa a fost lăudat de finanţatorul moldovenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa și Malcom Edjouma au marcat în meciul nebun cu Saburtalo Tbilisi, scor 4-2. Edjouma, fotbalistul comparat în trecut cu Paul Pogba, a reuşit un gol senzaţional.

Malcom Edjouma l-a fermecat pe Valeriu Iftime

”Dawa a făcut meciuri mult mai bune. La FCSB, fiecare greșeală se vede. El poate mai mult. Dawa, dacă își va recăpăta încrederea, poate fi mult mai bun. La meciul cu cei din Georgia (n.red. Saburtalo Tbilisi), a jucat bine.

Eram convins că va da gol la cornerul acela. Golul lui Edjouma a fost excepțional. Nici Ilie Dumitrescu nu putea lovi mingea așa”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit digisport.ro.

Malcom Edjouma, comparat cu Paul Pogba

Gigi Becali a plătit 350 de mii de euro pentru transferul lui Malcom Edjouma. Croitoru spunea atunci că Becali a dat o adevărată lovitură cu transferul lui Edjouma.

Reclamă

”Are calități clare de a juca la o echipă precum FCSB. El este un număr 6 mai atipic, pentru că nu este doar recuperator. Ca și talie, poți să te duci la Vieira, la Pogba, genul de fotbaliști care sunt recuperatori, dar care sunt și număr 8. u uitați că are și 4 goluri marcate în acest sezon”, a spus Marius Croitoru la digisport.ro.

Edjouma are un singur vis: „Trebuie să câștigăm campionatul!”

Malcom Edjouma (25 ani) visează să câştige titlul cu FCSB. Roş-albaştrii vor cu orice preţ să spargă gheaţa după 7 ani de aşteptare.

În cadrul unui interviu, fotbalistul comparat cu Paul Pogba a transmis că întregul vestiar al FCSB se gândeşte la cucerirea campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

„Am fost transferat de FCSB în februarie, înainte de sfârșitul perioadei de transferuri. Acum sunt aici să lupt pentru titlu, pentru campionat. Suntem pe locul doi, la două puncte distanță de prima poziție și mai sunt patru meciuri. Primul loc este un obiectiv pe care îl avem cu toții în cap și pe care nu îl ascundem. Trebuie să câștigăm campionatul și suntem foarte aproape, suntem mai aproape decât în anii anteriori așa că trebuie să rămân concentrat până în ultima zi.

Întotdeauna vreau să câștig, nu mă interesează să am un meci bun, să marchez un gol sau o pasă de gol, toate calitățile mele contează pentru jocul colectiv. Nu-mi place să pierd așa că nu voi fi fericit cu asta. Posibilul triumf în campionat îmi oferă încredere și ar fi un lucru extraordinar, pentru că acest sezon a fost unul bun pentru mine și echipa mea. Au trecut mulţi ani de la ultimul titlu câștigat de FCSB, iar primul loc va juca în calificările pentru Champions League, sunt lucruri care contează foarte mult pentru club și suporteri.

Mi-aș dori să realizez aceste lucruri pentru finalul sezonului, iar apoi vom vedea. Rămân concentrat pentru că acest an calendaristic va fi unul foarte important pentru mine. Rămân concentrat și îmi continui dezvoltarea în clubul meu, apoi vom vedea mai târziu”, a declarat Malcom Edjouma, în cadrul interviului pentru CFOOT.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul Vezi toate știrile
Citește și