Închide meniul

Malcom Edjouma l-a fermecat pe Valeriu Iftime: „Nici Ilie Dumitrescu nu putea lovi mingea așa!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2022, 8:37 / Actualizat: 2 august 2022, 11:19

Reclamă
Malcom Edjouma l-a fermecat pe Valeriu Iftime: „Nici Ilie Dumitrescu nu putea lovi mingea așa!

Malcom Edjouma pleacă de la FCSB

Malcom Edjouma, bucurie după marcarea unui gol / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Malcom Edjouma l-a fermecat pe Valeriu Iftime. Patronul lui FC Botoşani a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia, pe care îl consideră un fotbalist de clasă. Şi Joyskim Dawa a fost lăudat de finanţatorul moldovenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa și Malcom Edjouma au marcat în meciul nebun cu Saburtalo Tbilisi, scor 4-2. Edjouma, fotbalistul comparat în trecut cu Paul Pogba, a reuşit un gol senzaţional.

Malcom Edjouma l-a fermecat pe Valeriu Iftime

”Dawa a făcut meciuri mult mai bune. La FCSB, fiecare greșeală se vede. El poate mai mult. Dawa, dacă își va recăpăta încrederea, poate fi mult mai bun. La meciul cu cei din Georgia (n.red. Saburtalo Tbilisi), a jucat bine.

Eram convins că va da gol la cornerul acela. Golul lui Edjouma a fost excepțional. Nici Ilie Dumitrescu nu putea lovi mingea așa”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit digisport.ro.

Malcom Edjouma, comparat cu Paul Pogba

Gigi Becali a plătit 350 de mii de euro pentru transferul lui Malcom Edjouma. Croitoru spunea atunci că Becali a dat o adevărată lovitură cu transferul lui Edjouma.

Reclamă

”Are calități clare de a juca la o echipă precum FCSB. El este un număr 6 mai atipic, pentru că nu este doar recuperator. Ca și talie, poți să te duci la Vieira, la Pogba, genul de fotbaliști care sunt recuperatori, dar care sunt și număr 8. u uitați că are și 4 goluri marcate în acest sezon”, a spus Marius Croitoru la digisport.ro.

Edjouma are un singur vis: „Trebuie să câștigăm campionatul!”

Malcom Edjouma (25 ani) visează să câştige titlul cu FCSB. Roş-albaştrii vor cu orice preţ să spargă gheaţa după 7 ani de aşteptare.

În cadrul unui interviu, fotbalistul comparat cu Paul Pogba a transmis că întregul vestiar al FCSB se gândeşte la cucerirea campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

„Am fost transferat de FCSB în februarie, înainte de sfârșitul perioadei de transferuri. Acum sunt aici să lupt pentru titlu, pentru campionat. Suntem pe locul doi, la două puncte distanță de prima poziție și mai sunt patru meciuri. Primul loc este un obiectiv pe care îl avem cu toții în cap și pe care nu îl ascundem. Trebuie să câștigăm campionatul și suntem foarte aproape, suntem mai aproape decât în anii anteriori așa că trebuie să rămân concentrat până în ultima zi.

Întotdeauna vreau să câștig, nu mă interesează să am un meci bun, să marchez un gol sau o pasă de gol, toate calitățile mele contează pentru jocul colectiv. Nu-mi place să pierd așa că nu voi fi fericit cu asta. Posibilul triumf în campionat îmi oferă încredere și ar fi un lucru extraordinar, pentru că acest sezon a fost unul bun pentru mine și echipa mea. Au trecut mulţi ani de la ultimul titlu câștigat de FCSB, iar primul loc va juca în calificările pentru Champions League, sunt lucruri care contează foarte mult pentru club și suporteri.

Mi-aș dori să realizez aceste lucruri pentru finalul sezonului, iar apoi vom vedea. Rămân concentrat pentru că acest an calendaristic va fi unul foarte important pentru mine. Rămân concentrat și îmi continui dezvoltarea în clubul meu, apoi vom vedea mai târziu”, a declarat Malcom Edjouma, în cadrul interviului pentru CFOOT.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și