Închide meniul

Adrian Mititelu, replică dură pentru Gigi Becali: „E o aberație ce a declarat! S-a ‘înfruptat’ din echipă, mi-a luat trei jucători!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2022, 12:26

Reclamă
Adrian Mititelu, replică dură pentru Gigi Becali: „E o aberație ce a declarat! S-a înfruptat din echipă, mi-a luat trei jucători!

Adrian Mititelu îl apără pe Edi Iordănescu, după ce România a terminat ultima în Liga Naţiunilor

Adrian Mititelu, în timpul unui antrenament / Hepta

Adrian Mititelu a venit cu o replică dură pentru Gigi Becali. Patronul lui FC U Craiova 1948 s-a enervat după ce latifundiarul din Pipera a spus că „dacă nu eram eu de acord, nu-l eliberau”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a ieşit din închisoare după 20 de luni. Patronul lui FC U Craiova 1948 fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală.

Omul de afaceri a primit sentinţa în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB, din 2011. Roş-albaştrii au plătit atunci 1.4 milioane de euro, în condiţiile în care ANAF avea pus sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor echipei din Bănie.

Adrian Mititelu, replică dură pentru Gigi Becali

„Am crezut în echipa asta, încă de anul trecut am anticipat lotul, că este valoros pentru Liga 1. Eu, cu experiența mea de 48 de ani de când mă uit la fotbal, am anticipat că avem o echipă bună. Și echipa din 2009 a fost foarte bună, foarte valoroasă, dar unii jucători erau tineri și nu au avut timp să explodeze. Echipa mi-a fost luată cu japcă, a fost dezafiliată.

Toți s-au înfruptat din echipa aia, inclusiv Gigi Becali mi-a luat trei jucători și după a început să zică că nu știu ce am făcut eu cu Mihai Costea. Pe Prepeliță nu mi l-a plătit. Pentru Mihai Costea își ia banii înapoi acum de la masa credală. Am văzut că a declarat că aș fi în culpă față de domnia sa, că dacă nu făcea dânsul la proces ceva… E o aberație!

Reclamă

Singurul rol a fost de îndeplinirea procedurii legale, s-a amânat procesul pentru că nu s-a făcut citarea cu FCSB, care a fost parte în procesul de fond. Era un proces de fond, nu a avut domnul Becali nicio treabă”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Gigi Becali, anunț uluitor după ce Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare

Gigi Becali a făcut un anunț uluitor la scurt timp după ce Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare. Patronul FCSB spune că decizia Instanței nu este definitivă, iar finanțatorul celor de la FC U Craiova 1948 s-ar putea întoarce după gratii în luna septembrie.

„Dacă nu eram eu de acord nu-l eliberau. Am trimis un avocat special, astăzi, la Curtea de Apel pentru a transmite instanței că nu ne opunem eliberării. Să vă spun un lucru, Mititelu mai avea de ispășit 32 de zile. Urma să intre la comisie pentru eliberare condiționată. N-a scăpat definitiv.

Reclamă 4 / 0/3

Mititelu nu a fost eliberat, ci doar i-a fost suspendată pedeapsa până la revizuire. Asta înseamnă că s-ar putea să se întoarcă la închisoare în septembrie, să facă și cele 32 de zile. Totul depinde de Înalta Curte, care urmează să reglementeze hotărârea CCR. Vom vedea cum.”, a spus Gigi Becali, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și