Închide meniul

Gigi Becali, anunț uluitor după ce Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare: „N-a scăpat definitiv! Poate să se întoarcă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iulie 2022, 18:05

Gigi Becali, anunț uluitor după ce Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare: „N-a scăpat definitiv! Poate să se întoarcă!

Gigi Becali dă afară un jucător după Farul - FCSB 3-1

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB/ Hepta

Gigi Becali a făcut un anunț uluitor la scurt timp după ce Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare. Patronul FCSB spune că decizia Instanței nu este definitivă, iar finanțatorul celor de la FC U Craiova 1948 s-ar putea întoarce după gratii în luna septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că el însuși a trimis un avocat special la Curtea de Apel pentru a asigura că nu se opune eliberării lui Mititelu.

Gigi Becali, anunț uluitor după ce Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare

Potrivit patronului FCSB, decizia autorităților nu este definitivă, pedeapsa lui Mititelu fiind „suspendată până la revizuire”. Așadar, există posibilitatea ca finanțatorul lui FC U Craiova 1948 să fie readus la închisoare pentru a ispăși încă 32 de zile de arest:

„Dacă nu eram eu de acord nu-l eliberau. Am trimis un avocat special, astăzi, la Curtea de Apel pentru a transmite instanței că nu ne opunem eliberării. Să vă spun un lucru, Mititelu mai avea de ispășit 32 de zile. Urma să intre la comisie pentru eliberare condiționată. N-a scăpat definitiv.

Mititelu nu a fost eliberat, ci doar i-a fost suspendată pedeapsa până la revizuire. Asta înseamnă că s-ar putea să se întoarcă la închisoare în septembrie, să facă și cele 32 de zile. Totul depinde de Înalta Curte, care urmează să reglementeze hotărârea CCR. Vom vedea cum.”, a spus Gigi Becali, pentru gsp.ro.

Reclamă

Adrian Mititelu a ieşit din închisoare după 20 de luni. Patronul lui FC U Craiova 1948 fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Omul de afaceri a primit sentinţa în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB, din 2011.

Roş-albaştrii au plătit atunci 1.4 milioane de euro, în condiţiile în care ANAF avea pus sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor echipei din Bănie.

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare

Patronul FC U Craiova a fost aşteptat de soţie şi de fiul său, Adrian Mititelu jr. la poarta penitenciarului. Acesta a putut ieşi din închisoare, datorită unui viciu administrativ.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Mititelu se consideră nevinovat, şi declară că nu a comis nicio faptă penală.

„Au fost 20 de luni, nu ușoare. Încă o dată vreau să vă comunic că am făcut un mandat nevinovat complet și nu mă refer acum la faptul că am ieșit acum datorită unui viciu administrativ, dar pe fond nu am făcut nicio faptă penală.

Dar asta a fost, am făcut-o și pe asta. Probabil că toți ceilalți vor beneficia de aceste prevederi, de neconstituționalitate a legii, articolul 155, aliniatul 1, din codul penal.Prea multe nu se discută despre treaba asta.

Eu pot să vă spun că simt că s-a făcut dreptate, chiar dacă acum, chiar dacă acum am ieșit pe o chestiune de legalitate, nu are legătură cu vinovăția sau nevinovăția, însă vă dau cuvântul de onoare că nu am făcut nicio faptă penală și am stat 20 de luni nevinovat”, a declarat Adrian Mititelu, la ieşirea din închisoare.

Recomandări
  • Gigi Becali, anunț uluitor după ce Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare
  • „N-a scăpat definitiv! Poate să se întoarcă!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și