Închide meniul

Adrian Mititelu, replică dură pentru Gigi Becali: „E o aberație ce a declarat! S-a ‘înfruptat’ din echipă, mi-a luat trei jucători!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2022, 12:26

Adrian Mititelu, replică dură pentru Gigi Becali: „E o aberație ce a declarat! S-a înfruptat din echipă, mi-a luat trei jucători!

Adrian Mititelu îl apără pe Edi Iordănescu, după ce România a terminat ultima în Liga Naţiunilor

Adrian Mititelu, în timpul unui antrenament / Hepta

  • Dunajska Streda – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • Adrian Mititelu, replică dură pentru Gigi Becali

Adrian Mititelu a venit cu o replică dură pentru Gigi Becali. Patronul lui FC U Craiova 1948 s-a enervat după ce latifundiarul din Pipera a spus că „dacă nu eram eu de acord, nu-l eliberau”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a ieşit din închisoare după 20 de luni. Patronul lui FC U Craiova 1948 fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală.

Omul de afaceri a primit sentinţa în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB, din 2011. Roş-albaştrii au plătit atunci 1.4 milioane de euro, în condiţiile în care ANAF avea pus sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor echipei din Bănie.

Adrian Mititelu, replică dură pentru Gigi Becali

„Am crezut în echipa asta, încă de anul trecut am anticipat lotul, că este valoros pentru Liga 1. Eu, cu experiența mea de 48 de ani de când mă uit la fotbal, am anticipat că avem o echipă bună. Și echipa din 2009 a fost foarte bună, foarte valoroasă, dar unii jucători erau tineri și nu au avut timp să explodeze. Echipa mi-a fost luată cu japcă, a fost dezafiliată.

Toți s-au înfruptat din echipa aia, inclusiv Gigi Becali mi-a luat trei jucători și după a început să zică că nu știu ce am făcut eu cu Mihai Costea. Pe Prepeliță nu mi l-a plătit. Pentru Mihai Costea își ia banii înapoi acum de la masa credală. Am văzut că a declarat că aș fi în culpă față de domnia sa, că dacă nu făcea dânsul la proces ceva… E o aberație!

Reclamă

Singurul rol a fost de îndeplinirea procedurii legale, s-a amânat procesul pentru că nu s-a făcut citarea cu FCSB, care a fost parte în procesul de fond. Era un proces de fond, nu a avut domnul Becali nicio treabă”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Gigi Becali, anunț uluitor după ce Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare

Gigi Becali a făcut un anunț uluitor la scurt timp după ce Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare. Patronul FCSB spune că decizia Instanței nu este definitivă, iar finanțatorul celor de la FC U Craiova 1948 s-ar putea întoarce după gratii în luna septembrie.

„Dacă nu eram eu de acord nu-l eliberau. Am trimis un avocat special, astăzi, la Curtea de Apel pentru a transmite instanței că nu ne opunem eliberării. Să vă spun un lucru, Mititelu mai avea de ispășit 32 de zile. Urma să intre la comisie pentru eliberare condiționată. N-a scăpat definitiv.

Reclamă 4 / 0/3

Mititelu nu a fost eliberat, ci doar i-a fost suspendată pedeapsa până la revizuire. Asta înseamnă că s-ar putea să se întoarcă la închisoare în septembrie, să facă și cele 32 de zile. Totul depinde de Înalta Curte, care urmează să reglementeze hotărârea CCR. Vom vedea cum.”, a spus Gigi Becali, pentru gsp.ro.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu
Liga 1 • 17 apr., 18:14
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică”
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 17 apr., 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman
Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali
Fotbal • 17 apr., 12:21
Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali: „M-am dus direct la el! Nu îmi venea să cred!”