Închide meniul

Aurelio de Laurentiis, atac halucinant la jucătorii africani: „Suntem idioţii care le plătim salariile!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2022, 18:25

Reclamă
Aurelio de Laurentiis, atac halucinant la jucătorii africani: „Suntem idioţii care le plătim salariile!

Aurelio De Laurentiis e președintele lui Napoli

Aurelio de Laurentiis, într-o conferință de presă / Profimedia

Președintele lui Napoli, Aurelio de Laurentiis, a lansat un atac incredibil pentru jucătorii africani. Liderul grupării napoletane încă e supărat după ultima ediție a Cupei Africii pe Națiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli va mai transfera jucători africani doar dacă aceștia acceptă să nu participe la Cupa Africii a Naţiunilor, competiţie organizată de obicei în plin sezon, a afirmat Aurelio de Laurentiis.

Aurelio de Laurentiis, atac halucinant la jucătorii africani

„Nu-mi mai vorbiţi despre fotbalişti africani. Le doresc numai bine, dar ori îmi semnează o renunţare pentru a participa la Cupa Africii, ori altfel (…) nu o să-i am niciodată la dispoziţie. Suntem idioţii care le plătim salariile pentru a-i trimite să joace pentru alţii”, a spus de Laurentiis, conform Wall Street Italia.

În timpul ultimei ediții a Cupei Africii, în ianuarie şi februarie, gruparea Napoli a fost lipsită de câţiva jucători importanţi din lot, inclusiv fundaşul senegalez Kalidou Koulibaly, care a plecat la Chelsea în această vară, şi mijlocaşul camerunez Frank Zambo-Anguissa.

Cluburile, angajatoare ale jucătorilor, au obligaţia de a-şi lăsa internaţionalii să se alăture selecţiilor lor în perioadele internaţionale guvernate de Federaţia Internaţională (FIFA).

Reclamă

Senegal a câștigat Cupa Africii 2022

Reprezentativa Senegalului a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni, învingând în finală Egipt, scor 4-2 la loviturile de departajare, pe stadionul Olembe din Yaounde.

În afară de bani, Sadio Mane&co vor fi recompensați și cu terenuri în Dakar și Diamniadio. Fotbaliștii din Senegal vor fi premiați după ce au câștigat în premieră Cupa Africii pe Națiuni. Potrivit Mundo Deportivo, jucătorii și staff-ul vor primi aproximativ 76.000 de euro, dar și terenuri în Senegal.

Astfel, fiecare jucător urmează să primească un teren de 200 de metri pătrați în Dakar și unul de 500 de metri pătrați în Diamniadio, noul oraș în construcție aflat la 30 de kilometri de capitală. Decizia a fost luată de președintele Macky Sall. „V-am încredinţat o misiune și v-aţi întors cu trofeul. Această cupă se datorează calităţilor personale”, a spus șeful statului, potrivit sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
Vezi toate știrile
Citește și