Închide meniul

Aurelio de Laurentiis, atac halucinant la jucătorii africani: „Suntem idioţii care le plătim salariile!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2022, 18:25

Aurelio de Laurentiis, atac halucinant la jucătorii africani: „Suntem idioţii care le plătim salariile!

Aurelio De Laurentiis e președintele lui Napoli

Aurelio de Laurentiis, într-o conferință de presă / Profimedia

Președintele lui Napoli, Aurelio de Laurentiis, a lansat un atac incredibil pentru jucătorii africani. Liderul grupării napoletane încă e supărat după ultima ediție a Cupei Africii pe Națiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli va mai transfera jucători africani doar dacă aceștia acceptă să nu participe la Cupa Africii a Naţiunilor, competiţie organizată de obicei în plin sezon, a afirmat Aurelio de Laurentiis.

Aurelio de Laurentiis, atac halucinant la jucătorii africani

„Nu-mi mai vorbiţi despre fotbalişti africani. Le doresc numai bine, dar ori îmi semnează o renunţare pentru a participa la Cupa Africii, ori altfel (…) nu o să-i am niciodată la dispoziţie. Suntem idioţii care le plătim salariile pentru a-i trimite să joace pentru alţii”, a spus de Laurentiis, conform Wall Street Italia.

În timpul ultimei ediții a Cupei Africii, în ianuarie şi februarie, gruparea Napoli a fost lipsită de câţiva jucători importanţi din lot, inclusiv fundaşul senegalez Kalidou Koulibaly, care a plecat la Chelsea în această vară, şi mijlocaşul camerunez Frank Zambo-Anguissa.

Cluburile, angajatoare ale jucătorilor, au obligaţia de a-şi lăsa internaţionalii să se alăture selecţiilor lor în perioadele internaţionale guvernate de Federaţia Internaţională (FIFA).

Reclamă

Senegal a câștigat Cupa Africii 2022

Reprezentativa Senegalului a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni, învingând în finală Egipt, scor 4-2 la loviturile de departajare, pe stadionul Olembe din Yaounde.

În afară de bani, Sadio Mane&co vor fi recompensați și cu terenuri în Dakar și Diamniadio. Fotbaliștii din Senegal vor fi premiați după ce au câștigat în premieră Cupa Africii pe Națiuni. Potrivit Mundo Deportivo, jucătorii și staff-ul vor primi aproximativ 76.000 de euro, dar și terenuri în Senegal.

Astfel, fiecare jucător urmează să primească un teren de 200 de metri pătrați în Dakar și unul de 500 de metri pătrați în Diamniadio, noul oraș în construcție aflat la 30 de kilometri de capitală. Decizia a fost luată de președintele Macky Sall. „V-am încredinţat o misiune și v-aţi întors cu trofeul. Această cupă se datorează calităţilor personale”, a spus șeful statului, potrivit sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și