Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat că FCSB forţează un nou transfer: „E posibil să mai aducem în zona aia!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2022, 21:45

Reclamă
Mihai Stoica a anunţat că FCSB forţează un nou transfer: „E posibil să mai aducem în zona aia!

Mihai Stoica a anunţat un nou transfer la FCSB

Profimedia

Mihai Stoica a anunţat un nou transfer la FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali încearcă să aducă un nou atacant la FCSB. Becali l-a adus în această săptămână pe Bogdan Rusu de la Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunţat că FCSB mai caută un atacant, pentru ca echipa să aibă mai multe variante pentru postul de „număr 9”. În acest moment, Dică îi poate folosi pe aceeaşi poziţie pe Ivan Mamut, Ianis Stoica şi Andrei Dumiter, care este însă accidentat.

Mihai Stoica a anunţat un nou transfer la FCSB

E posibil să mai aducem un atacant, că e nouar sau lateral, în zona aia oricum”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica a anunţat că transferul lui Pavol Safranko nu mai este de actualitate.

„Ne trebuia un număr 9 puternic, un jucător cu mai multă experienţă. D-aia şi vorbisem pentru Safranko, dar e un capitol încheiat. E încheiat pentru că e sub contract şi nu nu avem… Ne-a anunţat că-i sub contract, n-am mai discutat. 

Reclamă

Mihai Roman II, nu, Nistor, nu. Işfan, nu. Rămâne la FC Argeş. E netransferabil. E un capitol închis„, a mai spus managerul general al FCSB.

Gigi Becali l-a adus pe Bogdan Rusu! Cum l-a cucerit pe patronul FCSB

Bogdan Rusu l-a impresionat pe Gigi Becali în meciul CFR Cluj – CS Mioveni 4-2, din etapa precedentă a Ligii 1, iar patronul roș-albaștrilor l-a adus imediat la FCSB. Becali i-a dat o veste uriașă lui Rusu chiar la prezentarea oficială.

Jocul atacantul l-a dat peste cap pe Gigi Becali, care a pus imediat mâna pe telefon și l-a sunat pe MM Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu prea mă uit la meciuri. Am zis, bă, hai să ma uit și eu la CFR, juca cu Mioveni. Când am văzut, a dat gol cu șpițul. Am zis: „Ce gol a dat ăsta? Bă, ăsta e fotbalist! Nu oricine dă gol de acolo” Mai văd apoi centrare și gol cu capul. Nu a dat cu ceafa, cu umărul. Cu capul direct, gol de atacant. I-am dat telefon lui MM: „Îl știi pe Bogdan Rusu?” Zice că nu. „Mâine vreau să-l iei. Spune-mi mie când vrei un jucător, nu la emisiune”. Că vrea, că nu știu ce. Că nu se poate. Lasă, mă, dați-mi mie numărul la primar.

Să vorbească Gigi Becali cu primarul, să văd dacă îl dă. L-am sunat aseară la pauza meciului. Că nu aveam atacant. Am zis să luăm atacant. Am vorbit cu el, primarul a zis: Da, domne. Vă dau 100.000 și dacă ne calificăm vă mai dau 100.000 și în grupe vă mai dau 50.000. El cu MM sunt pe grup și i-a scris: Vezi că te sună Gigi. Dacă i-am promis lui Nea’ Gigi, plec la București. L-au sunat unii de prin Ardeal. L-am întrebat: „Tu visai să joci cu Gigi Becali la FCSB?” Hai că am vorbit mai mult de el decât de vedetă”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și